Kratos2008
80+ Silver
Dahası
stok bitmiştir yada çökmüştüragalar sitemi çökmüş giremiyorum
stok bitmiştir yada çökmüştüragalar sitemi çökmüş giremiyorum
He la adasimm krall nerelisin 22 yaşındayımseçkinim yok aga giremiyom cs2 csgo olur oo adaşım
stoğun bittiğine mi işaret ediyor bu durum acaba?O7 DAHA İYİLERİNİ HAKEDİYORSUN
La naptınız siteye komple çökmüş bu arada iyi ki almışım hastok bitmiştir yada çökmüştür
Site komple gitti donanım forum site çökertir yastoğun bittiğine mi işaret ediyor bu durum acaba?
aga ben 15 .d avrupalıyımHe la adasimm krall nerelisin 22 yaşındayım
hiçbir bilgim yok kral yanlış bilgi vermiyimstoğun bittiğine mi işaret ediyor bu durum acaba?
ben siteye girebiliyorum. Özelleştirme kısmına da girebiliyorum ama sepete ekleye tıklayamıyorumSite komple gitti donanım forum site çökertir ya
yok be kardeşim adamların site ile ilgilendikleri yok ki adamlar stokları bitmiş ürünleri bile sitede güncellemiyorlar stokta yazıyor ürünün içine girince stok kalmadı yazıyor okadar ilgisizler kiben siteye girebiliyorum. Özelleştirme kısmına da girebiliyorum ama sepete ekleye tıklayamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Günahlarını almayayım da bence sistemi 40-50 kişi aldıktan sonra sepete ekle butonunu deaktif bırakıp stokta var gösteriyolar. Daha fazla kişinin siteye girmesini, sitede zaman geçirmesini sağlıyolar. Yaptıkları reklam da cabası. Özelleştirme butonunun çalışıp sepete ekle butonunun çalışmaması akla bunları getiriyor maalesef.
Ben iyiki almışım o zaman ya yoksa baya uğraşırmişımyok be kardeşim adamların site ile ilgilendikleri yok ki adamlar stokları bitmiş ürünleri bile sitede güncellemiyorlar stokta yazıyor ürünün içine girince stok kalmadı yazıyor okadar ilgisizler ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada vpn ile girilebiliyor siteye
sen alabilmişsin forumlarda görüyordum seni uzun zamandır sistem kovalıyordun hayırlı olsunBen iyiki almışım o zaman ya yoksa baya uğraşırmişım
Sıvı soğutma da baya ucuza geliyorduBende aldım sistemi. Anakartı gaming x. Ssd 1 tb yaptım. İyiki almışım.