Arama sonuçları: *

1. T

Abdullah Hacıgül'den önemli duyuru !

Kaça sattın kasa mı kart mı ?
  2. T

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

Merhaba video saat kaçta yayınlanacak ? Ve ne zaman satışa sunulacak mağazalardan
  3. T

Donanim Arsivi G5 Si̇stem Geli̇yor!

Ne zaman video gelecek ne zaman satışa sunulacak bilgisi olan var mı ?
  4. T

Bir sonraki DA sistem hk.

Yok kardeşim ben haklı olmak değil ilgiyle izlediğim konuda gelip bir insanı aşağılamaya çalışma gördüm böyle şeylere oldukça sinirleniyorum herkesin fikrini belirtme hakkı var. Hayır kraldan çok kralcı olmaya gerek yok bunlar bunu yapıyor insanları küçümsemek vs vs ondan konuyu kapatsınlar kafi...
  5. T

Kudurmuş bir hakaret değil bunu dahi bilmiyorsun ki neyse zaten raporlamıştım seni konuya bakınca umarım gerekeni yaparlar senin gibiler için :)
  6. T

Ergen mi adamın yazdığı senin nasıl zoruna gitmişse kudurmuş sağa sola saldırıyorsun böyle yerlerden uzaklaştırılman gerekiyor yazık kafana :)
  7. T

Dayılık yapma Aslan parçası özellikle tanımadığın insanlara.. Adam gelip derdini anlatmış senin ne zoruna gidiyor da ortamı gerip huzursuzluk yapıyorsun. Seni ilgilendiren bir şey yok boş muhabbet yapma
  8. T

Hayırdır seni ne rahatsız etti ?
  9. T

Ankara İtopya G4 İçin Gelecekler

Allah yardım etsin 11 saat var 20 kişi bekliyor abi cidden sorgulamamız gerekiyor neden böyle diye
  10. T

İtopya Mağazalarında Son Durum Nedir?

İşte kardeşim bunu sorguladığımız zaman belki bir yerlere geliriz eşşek olmaya devam ederse insanlar semer vuran çok olur..
  11. T

Böyle olduğunu bilsem atlar arabaya 4 de gider adımı yazdırıp uyurdum
  12. T

Bedava bilgisayar veriyorlar demek isterdim de.. Sistem için 10 da açılıyor sadece 50 adet İstanbul şubelerde satış yapılacak bekleyen çok kişi var ve sıra muhabbeti dönüyor
  13. T

Bilsem valla gidip 5 te ismimi yazdırıp eve gelip yatar uyur öyle giderdim saçmalığa bak ahashshah 1646542716 Neyse beyler alamayanlar 1 K versin de gidip bari ben güzel bişey alayım 😂😂🥳
  14. T

Merak ettim Kim alıyor isimleri reis ?
  15. T

Valla hocam bu gidişle zor alırız dolar ufaktan yükselmeye başladı hani zaten bu sistemler bu kadar etmez adam 1 sene önce 3060 ti alıyor bu fiyata biz giriş seviye bir kart için 4 saat 5 saat sıra bekliyoruz gerçekten yazık ya ne bileyim bu kadar zor olmamalı ama maalesef ülkenin geldiği durum...
  16. T

TR sana ne olmuş babaaa :/ rezalet ya
  17. T

Hayırdır dayı ya kimi koparıyorlar onlara bir sıra yazdırırım şimdi sabah sabah dellendim uyanıklara bak öyle bir muhabbet olamaz beklemeyen hakkını kaybeder bekleyen enayi mi Hangi şube
  18. T

Beylikdüzünde olan kim var 1646540286 +1
Top Bottom