Neler Yeni

Bir sonraki DA sistem hk.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Abdullah abi zaten çıkacak sistem öncesi foruma soruyor. Talep hangi segmente fazla olursa o yönde sistem çıkıyor

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Dayılık yapma Aslan parçası özellikle tanımadığın insanlara.. Adam gelip derdini anlatmış senin ne zoruna gidiyor da ortamı gerip huzursuzluk yapıyorsun. Seni ilgilendiren bir şey yok boş muhabbet yapma
Dayılık yapma diyor, hayırdır diye mesaj yazıyor :D Sen kimsin bana hesap soruyorsun ? Konu sahibi gereken cevabı vermiş seni ne ilgilendiriyor? Klavyede adam kesilme. Aslan parçası falan diye mesaj yazıyor bide :D :D ergen seni

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Uygunsuz davranış
Dayılık yapma diyor, hayırdır diye mesaj yazıyor :D Sen kimsin bana hesap soruyorsun ? Konu sahibi gereken cevabı vermiş seni ne ilgilendiriyor? Klavyede adam kesilme. Aslan parçası falan diye mesaj yazıyor bide :D :D ergen seni
Ergen mi adamın yazdığı senin nasıl zoruna gitmişse kudurmuş sağa sola saldırıyorsun böyle yerlerden uzaklaştırılman gerekiyor yazık kafana :)

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Ergen mi adamın yazdığı senin nasıl zoruna gitmişse kudurmuş sağa sola saldırıyorsun böyle yerlerden uzaklaştırılman gerekiyor yazık kafana :)
Tanımadığın insanlara dayılık yapma şeklinde cümle yazıyorsun, 2 dakika sonra tanımadığın insana kudurmuş şeklinde hakaret içeren cümle ile hitap ediyorsun. O kadar düşük bir zeka seviyen var ki 5 dakika içerisinde yazdığın 2 cümlen bile kendi kendiyle çelişiyor. :) Çünkü sadece cevap vereyim altta kalmayayım diye cevap yazıyorsun :) Bundan sonra ki mesajlarına cevap vermeyeceğim :)

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Konuyu takibe aldık herkes birbiriyle kavga ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Tanımadığın insanlara dayılık yapma şeklinde cümle yazıyorsun, 2 dakika sonra tanımadığın insana kudurmuş şeklinde hakaret içeren cümle ile hitap ediyorsun. O kadar düşük bir zeka seviyen var ki 5 dakika içerisinde yazdığın 2 cümlen bile kendi kendiyle çelişiyor. :) Çünkü sadece cevap vereyim altta kalmayayım diye cevap yazıyorsun :) Bundan sonra ki mesajlarına cevap vermeyeceğim :)
Kudurmuş bir hakaret değil bunu dahi bilmiyorsun ki neyse zaten raporlamıştım seni konuya bakınca umarım gerekeni yaparlar senin gibiler için :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Bu meselede @tolgabayirr haklı gibi geldi bana. Mahallenin büyükleri oturtsun sizi barışın. @pejura
Yok kardeşim ben haklı olmak değil ilgiyle izlediğim konuda gelip bir insanı aşağılamaya çalışma gördüm böyle şeylere oldukça sinirleniyorum herkesin fikrini belirtme hakkı var. Hayır kraldan çok kralcı olmaya gerek yok bunlar bunu yapıyor insanları küçümsemek vs vs ondan konuyu kapatsınlar kafi insanların nasıl davranması gerektiğini bilmesi gereken zamandayız artık yine de teşekkür ederim..

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
Konuyu kitleyin. Amacından saptı ergenler kapışıyor

Top Bottom