Çayı termosa koyup kamp sandalyemi alıyorum. Araba altımda işten de izin aldım. İhtiyacım var hazırlıklar tamam.Kanka alacakssn erken gidicen baya haberin olsun
Umarım alırsınız o zaman şimdiden hayırlı olsunÇayı termosa koyup kamp sandalyemi alıyorum. Araba altımda işten de izin aldım. İhtiyacım var hazırlıklar tamam.
Şehir dışından gelenler durumlar nasıl. Ankarada oturanlar kaçta geliceksiniz.
Orada olanlar bilgi verebilir mi kaç kişi sırada
Valla 2 saat önce sorduğumda bir arkadaş 10 kişi bekliyorum demişti.Çayı termosa koyup kamp sandalyemi alıyorum. Araba altımda işten de izin aldım. İhtiyacım var hazırlıklar tamam.
Umuarım alırsın hayırlı olsunÇayı termosa koyup kamp sandalyemi alıyorum. Araba altımda işten de izin aldım. İhtiyacım var hazırlıklar tamam.
Allah yardım etsin 11 saat var 20 kişi bekliyor abi cidden sorgulamamız gerekiyor neden böyle diye17 18 kişi var şu an
kesinlikle Allah bekleyenlere sabir versin.Allah yardım etsin 11 saat var 20 kişi bekliyor abi cidden sorgulamamız gerekiyor neden böyle diye
acıbademde bugün 50 stok olan sistem için 150 kişilik sıra oluştu ve herkes son sisteme kadar bekledi.Allah yardım etsin 11 saat var 20 kişi bekliyor abi cidden sorgulamamız gerekiyor neden böyle diye