Arama sonuçları: *

1. torojan

Abdullah abinşn yapıcağı sistem kaç TL olur sizce

şunu ilke edinerek alışveriş yapan kazanıyor
  2. torojan

Çözüldü✓ Tebilion iptal süreci

Rica ederim tamamdır
  3. torojan

bu fiyata palit hacı. :) Gönül asus msi isterdi fakat işini görür. palit fp markalar arasında kalitesi kötü değil alınabilir.
  4. torojan

Anakartı MSI A520 Yapardım. Ram 32 gb yapardım ileriye yönelik olması maksadıyla. ( mümkünse XPG marka veya g.skill) 500gb yeterli diyorsan diski elleme. Power duyulmamış ama arena bilgisayar dist. diye ellemezdim yine. Bu şekilde alınabilir bana göre.
  5. torojan

arkadaşın yukarıdaki linki daha mantıklı geliyor bana. Anakartı msi yada asus yapıp alırdım sanırım. Power markası biraz tehlikeli geliyor fakat tedarikçisi Arena bilgisayar. Güvenilir sağlam distribütör.
  6. torojan

Aynı şekilde konu açıldı. Vatanda 6700lü sistem vardı. Önemli olan ne amaçlı kullanacaksın 2k mı 4k mı 1080p mi oynayacaksın? Eğer çok yüksek sistem aramıyorsan tebiliondaki sistem evet bir tık pahalı ama malzeme kalitesi de çok iyi.
  7. torojan

Malzeme kalitesi güzel. Sadece o paraya daha yüksek sistemler alınabilir diye eleştiriler. İşini görecekse iptal etmeyebilirsin.
  8. torojan

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

yıllardır saniyelik ürün kovalarım. sürekli f5 yapıyordum stok yok dedi 2 tane chrome sekmesiyle bekliyordum :)
  9. torojan

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

Alanın olduğuna inanmıyorum
  10. torojan

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

sepete eklemiyor. ödeme ekranında da dondu kaldı sms ile şifre gönderme kısmına geçmedi. resmen tşk geçildi.
  11. torojan

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

Tek alabilen İtopya çalışanları sanırım
Top Bottom