Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın
Al sata mı aldınBeyler bende çok uğraştım hatta 2-3 defa adres seçiminde attı beni sepetten gitti ama 50.dk sonunda aldım şans işi galiba daha önce de açıklandı siteye binlerce kişi hatta o binlerce kişi aynı anda giriyor stok 250adet 1 saate alanlar bile oldu demek ki şans birazda bende aldım çok şükür
Kullanmak için ama ilerde satarım büyük ihtimalle evde yer yok ve zamanimda olmuyor pek ama haftasonlari oynamak için aldımAl sata mı aldın
Aha biri benimle aynı dili konuştu.1. Dk sinda sepetime ekledigim urunu alamiyorsam ve biri cikip 50. Dk da aldim ugrasmak lazim diyosa bu pek adaletli olmuyor sanki. Pazarda birbirnin elinden tisort ceken teyzeler gibi surekli f5 mi yapacagiz? Gun gelir devran doner adalet "ya biz kocaman sirkettik nasil battik" dedigin zaman tecelli eder.
Sen 3060'li sistem bekliyordun sanırım çıkmayınca bunumu aldın?Kullanmak için ama ilerde satarım büyük ihtimalle evde yer yok ve zamanimda olmuyor pek ama haftasonlari oynamak için aldım
itopya'ya teşekkürlerimi iletiyorum hiç ikiletmeden isteğim fiyata sistemleri sunuyorlar. Benim trafigime HB bile dayanamıyor.
2 saat yerine daha kısa süre verseniz trafik olusmaz belki hocamitopya'ya teşekkürlerimi iletiyorum hiç ikiletmeden isteğim fiyata sistemleri sunuyorlar. Benim trafigime HB bile dayanamıyor.
Al kardeşim sana trafik.itopya'ya teşekkürlerimi iletiyorum hiç ikiletmeden isteğim fiyata sistemleri sunuyorlar. Benim trafigime HB bile dayanamıyor.