Neler Yeni

Çözüldü✓ Tebilion iptal süreci

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
merhaba ben yeni yayinlanan sistemi almistim
sonra grupta acayip yaygara gördüm iptal ettim
İİlksiparişim ilk pc olucakti neyse
bilgisi olan varsa bu iade ne zaman gerçekleşir
4 taksitle almıştım icime sinmedi sistem bi cok arkadas elestirmis ben pek anlamadigimdan almistim.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
merhaba ben yeni yayinlanan sistemi almistim
sonra grupta acayip yaygara gördüm iptal ettim
İİlksiparişim ilk pc olucakti neyse
bilgisi olan varsa bu iade ne zaman gerçekleşir
4 taksitle almıştım icime sinmedi sistem bi cok arkadas elestirmis ben pek anlamadigimdan almistim.
Malzeme kalitesi güzel. Sadece o paraya daha yüksek sistemler alınabilir diye eleştiriler. İşini görecekse iptal etmeyebilirsin.

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malzeme kalitesi güzel. Sadece o paraya daha yüksek sistemler alınabilir diye eleştiriler. İşini görecekse iptal etmeyebilirsin.
Mesele hangi sistem alabilirim iptalbettimde kararsız kaldık ilk defa adam gibi pc olucakti yaş bu arada 29😁

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Mesele hangi sistem alabilirim iptalbettimde kararsız kaldık ilk defa adam gibi pc olucakti yaş bu arada 29😁
Aynı şekilde konu açıldı. Vatanda 6700lü sistem vardı. Önemli olan ne amaçlı kullanacaksın 2k mı 4k mı 1080p mi oynayacaksın? Eğer çok yüksek sistem aramıyorsan tebiliondaki sistem evet bir tık pahalı ama malzeme kalitesi de çok iyi.

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Aynı şekilde konu açıldı. Vatanda 6700lü sistem vardı. Önemli olan ne amaçlı kullanacaksın 2k mı 4k mı 1080p mi oynayacaksın? Eğer çok yüksek sistem aramıyorsan tebiliondaki sistem evet bir tık pahalı ama malzeme kalitesi de çok iyi.
Valhaha hocam şu an 1080 düşünüyorum malum bütçeden daha sonra para biriktirip upgrade edicem pubg pc warzone hikayeli oyunlar oynamak istiyorum

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Valhaha hocam şu an 1080 düşünüyorum malum bütçeden daha sonra para biriktirip upgrade edicem PUBG pc warzone hikayeli oyunlar oynamak istiyorum
arkadaşın yukarıdaki linki daha mantıklı geliyor bana. Anakartı msi yada asus yapıp alırdım sanırım.
Power markası biraz tehlikeli geliyor fakat tedarikçisi Arena bilgisayar. Güvenilir sağlam distribütör.

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
arkadaşın yukarıdaki linki daha mantıklı geliyor bana. Anakartı msi yada asus yapıp alırdım sanırım.
Power markası biraz tehlikeli geliyor fakat tedarikçisi Arena bilgisayar. Güvenilir sağlam distribütör.
Pek anlamadığımız hangi modeli yapardın anketi hangi markası b450 falan biliyorum onun gibimi sen almis olsan nasıl bi yükseltme yapardın ilerde yukselmede olması için işlemci alakart ram vs vs gibi

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Pek anlamadığımız hangi modeli yapardın anketi hangi markası b450 falan biliyorum onun gibimi sen almis olsan nasıl bi yükseltme yapardın ilerde yukselmede olması için işlemci alakart ram vs vs gibi
Anakartı MSI A520 Yapardım. Ram 32 gb yapardım ileriye yönelik olması maksadıyla. ( mümkünse XPG marka veya g.skill)
500gb yeterli diyorsan diski elleme. Power duyulmamış ama arena bilgisayar dist. diye ellemezdim yine.
Bu şekilde alınabilir bana göre.

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Anakartı MSI A520 Yapardım. Ram 32 gb yapardım ileriye yönelik olması maksadıyla. ( mümkünse XPG marka veya g.skill)
500gb yeterli diyorsan diski elleme. Power duyulmamış ama arena bilgisayar dist. diye ellemezdim yine.
Bu şekilde alınabilir bana göre.
Tamamdir teşekkür ederim yardımın için ekran kartına ne diyorsun iyi mi? sence

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Tamamdir teşekkür ederim yardımın için ekran kartına ne diyorsun iyi mi? sence
bu fiyata palit hacı. :) Gönül asus msi isterdi fakat işini görür. palit fp markalar arasında kalitesi kötü değil alınabilir.

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
bu fiyata palit hacı. :) Gönül asus msi isterdi fakat işini görür. palit fp markalar arasında kalitesi kötü değil alınabilir.
Tamam kral yardımın için teşekkür ederim gene bi sorun olursa yazarım sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom