Arama sonuçları: *

1. v3ttt

🔥 R5 5600 / RX 6700 SİSTEM 12.999TL🔥

Tam bir f/p sistem. İhtiyacı olan kaçırmasın bulamaz kolay kolay
  2. v3ttt

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

Vay arkadaş bu alsatçılar ne kadarda bonkör. Kendilerini haklı çıkarmak için konuşup duruyorlar. Arkadaş kendi savunduğunuz konuya bakın bi. Hem 3 5 tane alana laf ediyorsunuz hem fazla fiyat koyana laf ediyorsunuz. Arkadaş kısa ve net, Al sat yapmak tabii ki suç değil. Ama burada amaç kullanmak...
  3. v3ttt

Dostum sen al satçısın sanırım. Lütfen bana yorum yapma ben senin görmedim sen de beni. Al satçıların yorumlarını beğenmişsin. Senin derdin tasan belli. Benden uzak dur başka ihsan istemez. Akşam akşam polemik yaratma...
  4. v3ttt

Al sat yapanlar bence satıcı site tarafından kara listeye alınmalı. Bu işin adı açıkça ad.l.ktir. Şu zor zamanlarda zar zor para biriktirip böyle f/p sistem almak için bekleyen insanlara yazık oluyor. Benim kendi sistemim var şükür maddi sıkıntım da yok. Ama ucu ucuna sistem almak için para...
  5. v3ttt

VOK-DA YENİ SİSTEMLER

VOK bu dostum sağı solu belli olmaz. Geçen senede rtx3060ti ryzen 5 5600x sistem çıkardı. 13000₺. O zamanın en iyi sistemiydi fiyat özellik olarak. Bakma sen çıkar mı çıkar. Bende sistem var zaten ihtiyacı olanlara bi güzellik olur gene sene sonu. 1669475659 desene site gene paket :D
  6. v3ttt

VOK-DA YENİ SİSTEMLER

orta üst demişti. Bence en az rtx 3070 ekran kartı. işlemci ryzen 7 5800 yada intel i5 12.nesil.
  7. v3ttt

Donanım Arşivi Yeni F/P sistem🔥🔥🔥

Ryzen 5 5600x + rtx 3060ti bı sistem bekledik. Gelmeyince ben parça parça kendim yükselttim elimdeki sistemi 😁
  8. v3ttt

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Ryzen 5 5600x + rtx 3070 + b550 anakart + 16 gb ram + 750 W bronze 80+ powersup + havadar bi kasa :D
  9. v3ttt

Vok yeni sistem ne kadar olur ?

Giriş orta yapıyor. 13 - 16 bin arası olur. Giriş orta seviyeleri güzel oluyor. VOK'un.
  10. v3ttt

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

Türkiye ekonomisi bu haldeyken ve bu adam uygun fiyatlı sistem yayınlamak zorunda değilken bu kadar yüklenilmez. @Abdullah Hacıgül kardeşim sende giris - orta - üst segment yayınla geç. Parası yeten alır alamayanın sana dert yanması saçma zaten. Boşuna dememişler "Iyilikten mazar doğar. " . Sen...
  11. v3ttt

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

Ryzen 5 5600x + rtx 3060ti bi sistem bekledik 1 yıldır. Abdullah yapmayınca bende kendim parça parça hallettim. F/p sistemlerde güzel eline sağlık ama birazda orta üst segment bi f/p sistem gelmesi lazım artık. 14000 - 16000₺ bandında 😁😁😁 @Abdullah Hacıgül
  12. v3ttt

Ana Konu 🔥 Yayında ! Donanım Arşivi Foruma Özel Sistem !

rtx 3060 ti ryzen 5 5600x bi sistem bekliyoruz artık.
  13. v3ttt

VOK YENİ SİSTEM SAAT 19:00 DA

Kötü bi sistem
  14. v3ttt

Donanım Arşivi yeni sistem hakkında

Rtx 3060 ti + r5 5600x bi sistem gelsin artık lütfen. Fiyatta 14999₺ olsa güzel olur.
  15. v3ttt

Ankara İtopya son durum

Şaka gibi daha o saatten gerçekten beklemeye başlamışsa insanlar böyle sistemleri gene sadece siteden satsınlar. Mağaza satışı olmasın yazık arkadaş.
  16. v3ttt

G4 Sistem Alan Arkadaşlara Hayirli Olsun

İtopya sitesi kilit gene şaşırdık mı? HAYIRRR!!!!!
  17. v3ttt

Donanım Arşivi G4 Çıktı 🔥

Ekran kartını saymasan akakçe'den parça fiyatları 6720₺ gibi bir fiyat çıkıyor. Sistem tam anlamıyla fiyat performans olmuş. Ama gönlümüzden geçen r5 5600x + 3060ti gelsin artık kardeşim.
Top Bottom