Neler Yeni

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
tabii ki al sat yapabilirsiniz bende aldım satıyorum ama bu fiyatlara da gitmez her sistemin ederi hakkı vardır eğer burada varsa sahipleri benim fikrimce fiyatını biraz düşürün derim bu fiyatlara farklı alternatifler mevcut çünkü
bence sarı sitedeki fiyatları iyi şuan alıcı olmadıgı için. ben de düşürdüm 15500e.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler al-sattan geçinenler var mı?
geçinmek mümkün değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
O hiç bişey i3 7. Nesil pc gt 1030 sisteme 10 k yazmış dedim max 3 4k o bile etmez belki dedim dedi 3 4 e vereceğime satmam dedi saka gibi djdbdbdb
BEN 5K YA GTX 1050 11400F 16GB RAM Lİ PC BULDUM FİYAT İYİMİ

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yusuf Bahadır
Fazla bence 14750 ye gözünüz kapalı verirsiniz 15 İ zorlarsiniz
Ben 14.500 e de veririm ankara çevresi isteyen varsa. Stokta görünce Ekran kartını kendi sistemime takarım diye bir gaza gelip aldım. Anlaşmalı taksitte yapmadı sistem. Bu indirim ayında çok açılmışım 500 veren hayrını görsün. İptal etmekten iyidir. Satılmazsa da ya iptal edicem ya da koycam kenarda dursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,981
İsim
kilan embappe
Sesli güldüm

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Al-satçılara tepki gösterenlerin karın ağrısını ben de anlamıyorum. Bu çıkan sistemleri senin alma hakkın olduğu kadar herkesin alma hakkı var mı var. Ben alıp satmayı tercih ediyorum. Sen al ister oyun oyna istersen tabure niyetine kullan. ikimize de verilen 1 adet alma hakkı vardı ve ben onu istediğim gibi değerlendiririm. Ha 100 stoklu üründen farklı hesaplarla 10 tane alıyorsam ozaman lafını et. Ama o 1 tane hakkımı aldıysam istediğimi yaparım kimseyi bağlamaz. Bir de ben 14e aldım 15e satıyorum. Benden alan adam nasıl alıyor. Demek ki onun da işini görüyor. Silah zoruyla satmıyoruz ya kimseye.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Al sat yapanlar bence satıcı site tarafından kara listeye alınmalı. Bu işin adı açıkça ad.l.ktir. Şu zor zamanlarda zar zor para biriktirip böyle f/p sistem almak için bekleyen insanlara yazık oluyor. Benim kendi sistemim var şükür maddi sıkıntım da yok. Ama ucu ucuna sistem almak için para biriktiren insanlara gerçekten yazık oluyor. Umarım bu işi yapanlarda yapmak zorunda kalmazlar ve bu al satçılık ortadan kalkar.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Ali
Genelde bir kasa alırsam +500 derim ama kesin bir oyun klavye mousepad vs hediye ederim.

Top Bottom