Bomba dediği psuyu3 yıldır kullanıyorum. Tik sesi yokDikkat et. Bu sistemler de hep anakartı kasayı falan dandik seçiyorlar. Ekran kartına işlemciye abanıyorlar. Amaç göz boyama zaten. O anakart nedir yani öyle sisteme küfür resmen. PSU zaten saatli bomba. Rampage nedir. Bir de bunlara para kazandırıyorlar
Kayseriliye seni ilgilendirmez desene kanka ne uğraştınMuadil sistemler 16 dan başlıyor
Ayn öyle bende 14750 ye verdim dün akşam birine benim demek istediğim yüksek kâr koymadan satılabilir diğer türlü 2-3 bin vs kâr koyulursa o zaman orada bir sıkıntı var demektir bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile anlamayanlar varBurada ne mevzular dönmüş böyle ya.
Arkadaşlar al satçılara kızmak biraz saçma sonuçta eşit şartlarda sistemi alan alıyor serbest piyasa. Hee abartılı kâr marjı koyanlar var onlar piyasayı yükseltiyor bu konuda belki tepki gösterilebilir. Ama adam dün 3 sn de tükenen sistemi girmiş 14k ya almış üstüne az bir kar marjı koyup satıyorsa buna herkes saygı duymalı.
Ben de dün bi tane alabildim sadece ve satıyorum izmir içi elden teslim he ben piyasasaki en düşük kar oranıyla satıyorum bu da benim tercihim.
Serbest piyasa arkadaşlar kasmayın bu kadar.
Ya buradakilere konuşması kolay bu sistemlerin fiyatı 2 ay sonra en az 2-3 bin artacak Türkiye de yaşadığını unutuyor yüksek enflasyon sağolsun dün aldığını bugün aynı fiyata alamıyor önce bunu anlaması lazım aslındaAyn öyle bende 14750 ye verdim dün akşam birine benim demek istediğim yüksek kâr koymadan satılabilir diğer türlü 2-3 bin vs kâr koyulursa o zaman orada bir sıkıntı var demektir bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile anlamayanlar var
Buna hiper enflasyon diyoruz işteYa buradakilere konuşması kolay bu sistemlerin fiyatı 2 ay sonra en az 2-3 bin artacak Türkiye de yaşadığını unutuyor yüksek enflasyon sağolsun dün aldığını bugün aynı fiyata alamıyor önce bunu anlaması lazım aslında
Eskisi gibi olmuyor. Fazla ürün alıp yapmak lazım.beyler al-sattan geçinenler var mı?
5-7 gün icinde atcam dedi bekliyomatmaz kral. sen kimseyi dinleme al sat
Beni etiketle hocam gerçekten sözünü eri biri mi bakalım öyle denk gelirse ben de almam5-7 gün icinde atcam dedi bekliyom