ByKayseriLi
80+ Bronze
Sabahtan beri engelledim diyenler hala yazıyor. Engelleyin işine gelmeyen varsa. Zaten bir siz doğrusunuz ben yanlışım aynen.
gereksiz herife bak. Noldu kürşat abiye sallıyodun şimdi millete sallamaya başladın? Aşağılık kompleksli bir insan olduğunu 3 mesajınla anladık. İstanbuldaysanız adres ver geliyim gör kalıbımı. Sen de resmini koy da kalıbını görelim. 25 yaşındayım diye geçinen beyin yaşı 5 olan eziğin tekisinSert kaya? Sen misin o sert kaya Ulan akşam akşam
Alıntıyı görüntüle
Sert kayaya bak Abi kusura bakma korkuyorum senden
Ben mezun olmadan önce ve işsiz kaldığım süre boyunca (işsiz kaldığım süre boyunca da bilgisayar tamir ettim geçen yıl) yaptım elimdeki nakiti borsa+ürün alıp satarak değerlendirdimbeyler al-sattan geçinenler var mı?
18k yamış adamtabii ki al sat yapabilirsiniz bende aldım satıyorum ama bu fiyatlara da gitmez her sistemin ederi hakkı vardır eğer burada varsa sahipleri benim fikrimce fiyatını biraz düşürün derim bu fiyatlara farklı alternatifler mevcut çünkü
atmadı dahaAttı mı parayo
engelle en iyisi bende engelliyom 25 YAŞINDA oaln kişiyiİnsanların dış görünüşü ve karakterleri ile dalga geçme ben küçüklerime ve büyüklerime hep saygılı ile yaklaşirim ki karşıdan da öyle cevap alırım
atmaz kral. sen kimseyi dinleme al satatmadı daha
usta sakıncası yoksa şuan elindeki ürünleri sorabilir miyim?Ben mezun olmadan önce ve işsiz kaldığım süre boyunca (işsiz kaldığım süre boyunca da bilgisayar tamir ettim geçen yıl) yaptım elimdeki nakiti borsa+ürün alıp satarak değerlendirdim
ortalama ayda 1-2k kazanmışımdır 1-2k da borsadan 3-3.5k şuan bu rakam az ama geçen yıl kurtarıyordu asgari ücretin üstündeydi bir yandan da iş arıyordum en azından giderlerimi karşılıyordum bilgisayarımı istediğimi alabiliyordum. Para kazandım ama dolardan ve biraz da borsa da sabırsızlığımdan kaynaklı birikimim enflasyona yenildi. Ürün alıp satmak seri yapılıyorsa geçindirir para kazandırıyor ben iş bulduğum için bıraktım elimde kalan birkaç parça kaldı onları da satınca acayip bir fırsat gelmedikçe almam çünkü seri satmak eskine göre çok zor piyasa doydu özellikle ekran kartları artınca ya da kullanmak için alırım.
Al-sat enflasyonun üzerinde yükselecek ürün alınca mantıklı oluyor mining çıkınca ekran kartlarının uçuşu gibi
2 sistem mi satıyongençler bende daha egzantrik ilan varAMD Ryzen 5 5600/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB 13999TL , sadece elden, Antalya.
Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu kampanyaları olan KING 1-Stonks ve Vok Friday-2 kasalarını harmanlayarak vok friday sisteminin üzerine ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB ekledim. her iki sistem kargolama aşamasındadır, hiç...forum.donanimarsivi.com
sigma + vok + King seç beğen al
O hiç bişey i3 7. Nesil pc gt 1030 sisteme 10 k yazmış dedim max 3 4k o bile etmez belki dedim dedi 3 4 e vereceğime satmam dedi saka gibi djdbdbdbO da bir şey mi 1050Ti PC 15K isteyen gördüm
Herif sıfırı 1000 TL olan ürünü 1500 TL ye ilana koyuyor