Neler Yeni

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

no-name

80+ Silver
Sert kaya? Sen misin o sert kaya :D :D Ulan akşam akşam :D :D

Alıntıyı görüntüle

Sert kayaya bak :D Abi kusura bakma korkuyorum senden :D
gereksiz herife bak. Noldu kürşat abiye sallıyodun şimdi millete sallamaya başladın? Aşağılık kompleksli bir insan olduğunu 3 mesajınla anladık. İstanbuldaysanız adres ver geliyim gör kalıbımı. Sen de resmini koy da kalıbını görelim. 25 yaşındayım diye geçinen beyin yaşı 5 olan eziğin tekisin

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,290
İsim
Kadir
beyler al-sattan geçinenler var mı?
Ben mezun olmadan önce ve işsiz kaldığım süre boyunca (işsiz kaldığım süre boyunca da bilgisayar tamir ettim geçen yıl) yaptım elimdeki nakiti borsa+ürün alıp satarak değerlendirdim
ortalama ayda 1-2k kazanmışımdır 1-2k da borsadan 3-3.5k şuan bu rakam az ama geçen yıl kurtarıyordu asgari ücretin üstündeydi bir yandan da iş arıyordum en azından giderlerimi karşılıyordum bilgisayarımı istediğimi alabiliyordum. Para kazandım ama dolardan ve biraz da borsa da sabırsızlığımdan kaynaklı birikimim enflasyona yenildi. Ürün alıp satmak seri yapılıyorsa geçindirir para kazandırıyor ben iş bulduğum için bıraktım elimde kalan birkaç parça kaldı onları da satınca acayip bir fırsat gelmedikçe almam çünkü seri satmak eskine göre çok zor piyasa doydu özellikle ekran kartları artınca ya da kullanmak için alırım.

Al-sat enflasyonun üzerinde yükselecek ürün alınca mantıklı oluyor mining çıkınca ekran kartlarının uçuşu gibi

Cihangir

80+ Gold
tabii ki al sat yapabilirsiniz bende aldım satıyorum ama bu fiyatlara da gitmez her sistemin ederi hakkı vardır eğer burada varsa sahipleri benim fikrimce fiyatını biraz düşürün derim bu fiyatlara farklı alternatifler mevcut çünkü
18k yamış adam :D:D

Cihangir

80+ Gold
İnsanların dış görünüşü ve karakterleri ile dalga geçme ben küçüklerime ve büyüklerime hep saygılı ile yaklaşirim ki karşıdan da öyle cevap alırım
engelle en iyisi bende engelliyom 25 YAŞINDA oaln kişiyi :D:D:D

Strelok

80+ Silver
Ben mezun olmadan önce ve işsiz kaldığım süre boyunca (işsiz kaldığım süre boyunca da bilgisayar tamir ettim geçen yıl) yaptım elimdeki nakiti borsa+ürün alıp satarak değerlendirdim
ortalama ayda 1-2k kazanmışımdır 1-2k da borsadan 3-3.5k şuan bu rakam az ama geçen yıl kurtarıyordu asgari ücretin üstündeydi bir yandan da iş arıyordum en azından giderlerimi karşılıyordum bilgisayarımı istediğimi alabiliyordum. Para kazandım ama dolardan ve biraz da borsa da sabırsızlığımdan kaynaklı birikimim enflasyona yenildi. Ürün alıp satmak seri yapılıyorsa geçindirir para kazandırıyor ben iş bulduğum için bıraktım elimde kalan birkaç parça kaldı onları da satınca acayip bir fırsat gelmedikçe almam çünkü seri satmak eskine göre çok zor piyasa doydu özellikle ekran kartları artınca ya da kullanmak için alırım.

Al-sat enflasyonun üzerinde yükselecek ürün alınca mantıklı oluyor mining çıkınca ekran kartlarının uçuşu gibi
usta sakıncası yoksa şuan elindeki ürünleri sorabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
talip başyiğit

Cihangir

80+ Gold
gençler bende daha egzantrik ilan var ;)
sigma + vok + King seç beğen al :D
2 sistem mi satıyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
talip başyiğit
3 sistem var ama 2 sini satacağım, 3060ti, i5 12400f kendim kullanacağım

Can...

80+ Platinum
O da bir şey mi 1050Ti PC 15K isteyen gördüm
Herif sıfırı 1000 TL olan ürünü 1500 TL ye ilana koyuyor
O hiç bişey i3 7. Nesil pc gt 1030 sisteme 10 k yazmış dedim max 3 4k o bile etmez belki dedim dedi 3 4 e vereceğime satmam dedi saka gibi djdbdbdb

Top Bottom