Neler Yeni

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O biraz sıkar dostum. Bunun için küfür edecekseniz zaten ne olduğunuzu belli edersiniz. Ama böyle de küfür etmek yemez onu diyeyim.
Küfür etmeyi iyi bişeymis gibi söylemeyin asıl erdemlik yaşının olgunluğu almış olmaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
beyler al-sattan geçinenler var mı?
Ben biraz yapıyorum onu para biriktirmek için (iPhone 14 pro) almak istediğimden da V6 sisteme 14k teklif geldi yarın adama cevap ver em bu arada sizce veriyimmi

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Bu arada hisseye attığım para 2020de geçirdiğim trafik kazasına dair tazminat. Kazada femur kemiğim kırıldı kaynamadı ameliyat oldum falan derken 2 yıl sonunda tam kaynamıştı ki 10 gün önce tekrar kırdım. Eski sağlığımı geri versinler, halısahaya gidip motora binebiliyim tüm hisselerimi paramı veririm üstüne borcum olsun. Para önemli ama çok kıymetli değil. Şu mesajı okuduktan sonra kalkıp rahatça yürüyorsan, şuan için benden çok çok zenginsin hocam

no-name

80+ Silver
bende okumayacağım zaten daha mesajlarını yazsın dursun az önce kürşat abiye sallıyordu iyilik meleği misin diye sonra nasıl hemen uysallaştı sert kayaya çarptığını anladı yok foruma şu gelsin bu sınır gelsin falan diyor :D :D
Ben engelledim sakinim şimdi 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küfür etmeyi iyi bişeymis gibi söylemeyin asıl erdemlik yaşının olgunluğu almış olmaktır
hocam işte yazdıklarından dolayı insanlar sinirlenip küfür edebilir bunun önüne geçmiş olursun

ByKayseriLi

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
bende okumayacağım zaten daha mesajlarını yazsın dursun az önce kürşat abiye sallıyordu iyilik meleği misin diye sonra nasıl hemen uysallaştı sert kayaya çarptığını anladı yok foruma şu gelsin bu sınır gelsin falan diyor :D :D

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam işte yazdıklarından dolayı insanlar sinirlenip küfür edebilir bunun önüne geçmiş olursun

Sert kaya? Sen misin o sert kaya :D :D Ulan akşam akşam :D :D

Sert kayaya bak :D Abi kusura bakma korkuyorum senden :D

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

NightRose

80+ Bronze
Hocam ilgiliysen öneride bulunabiliriz birbirimize. Ben geçen sene borsanın ne olduğunu bilmiyordum. Son 3-4 aydır takip etmeye başladım :)
Pandemide thyao aldım 15ten 6-7ye düştü bekledim eski yerine gelince bakmadan sattım şimdi 100 liraları geçti

Top Bottom