Uygunsuz davranış
Kudurma la zargana15 Mesajı var 14'ünde hayır yok.
Kudurma la zargana15 Mesajı var 14'ünde hayır yok.
Sordum birkere böyle birineO da bir şey mi 1050Ti PC 15K isteyen gördüm
Herif sıfırı 1000 TL olan ürünü 1500 TL ye ilana koyuyor
Başka kapıya ergen abim.
ben satmayı düşünüyordum vazgeçtim satarsam bidaha ne alabilirim ondan emin değilim fan ve psu değiştirip kullanacağımBurdan satan varsa alabilirim
Ben satıyorum özele gel konuşalımBurdan satan varsa alabilirim
Hatta özelden ilan linkini atarım bakarsın sarı sitede varBen satıyorum özele gel konuşalım
O görseldeki 16500'lük olan benim ilanım. O sistemi pazarlık payı olsun diye o fiyata koymuştum. Sonrasında piyasayı takip ettiğim için ilan favorilere eklendikçe fiyatı düşürdüm. 15.500 TL'ye sattım. Şimdi aynı sistemden bir tane daha var elimde. Bir başka al satçıdan 15.400 TL'ye aldım. 16.900'e ilan koydum, 16.400'e satıyorum. Çünkü yılbaşı yaklaştı her şey zamlanmaya başladı bile. O sistemdeki ekran kartı modelini 14k'dan aşağı bulamazsın.tabii ki al sat yapabilirsiniz bende aldım satıyorum ama bu fiyatlara da gitmez her sistemin ederi hakkı vardır eğer burada varsa sahipleri benim fikrimce fiyatını biraz düşürün derim bu fiyatlara farklı alternatifler mevcut çünkü
Sen bilirsinO görseldeki 16500'lük olan benim ilanım. O sistemi pazarlık payı olsun diye o fiyata koymuştum. Sonrasında piyasayı takip ettiğim için ilan favorilere eklendikçe fiyatı düşürdüm. 15.500 TL'ye sattım. Şimdi aynı sistemden bir tane daha var elimde. Bir başka al satçıdan 15.400 TL'ye aldım. 16.900'e ilan koydum, 16.400'e satıyorum. Çünkü yılbaşı yaklaştı her şey zamlanmaya başladı bile. O sistemdeki ekran kartı modelini 14k'dan aşağı bulamazsın.
Zaten daha öyle kampanyalar zor gelir bitti gibi uygun fiyatlı sistemlerO görseldeki 16500'lük olan benim ilanım. O sistemi pazarlık payı olsun diye o fiyata koymuştum. Sonrasında piyasayı takip ettiğim için ilan favorilere eklendikçe fiyatı düşürdüm. 15.500 TL'ye sattım. Şimdi aynı sistemden bir tane daha var elimde. Bir başka al satçıdan 15.400 TL'ye aldım. 16.900'e ilan koydum, 16.400'e satıyorum. Çünkü yılbaşı yaklaştı her şey zamlanmaya başladı bile. O sistemdeki ekran kartı modelini 14k'dan aşağı bulamazsın.
Gelmez artık millet hayal kuruyor. Tüm sistem kampanyaları ile firmalar stoklarını eritti. Yeni dolar kuru ile tekrardan ürün tedariki yaptıklarında bileşenlerin fiyatları çok farklı olacak. Hiçbiri eski fiyatından göremeyeceğiz. Asgari ücrete zam geldi. Tedarikçisinden perakendecisine, nakliyecisinden toptancısına herkes hizmet bedeline zam yapacak. Olan tüketiciye olacak.Sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten daha öyle kampanyalar zor gelir bitti gibi uygun fiyatlı sistemler
Hep öyle olmadı mı şuan PC alacak varsa hemen alsın son 1 hafta ondan sonra bitti the endGelmez artık millet hayal kuruyor. Tüm sistem kampanyaları ile firmalar stoklarını eritti. Yeni dolar kuru ile tekrardan ürün tedariki yaptıklarında bileşenlerin fiyatları çok farklı olacak. Hiçbiri eski fiyatından göremeyeceğiz. Asgari ücrete zam geldi. Tedarikçisinden perakendecisine, nakliyecisinden toptancısına herkes hizmet bedeline zam yapacak. Olan tüketiciye olacak.
16 K ile bu işi döndürüyorum, sermayem kısıtlı. Kasam akşama satılacak, müşteriyi bekliyorum. Satılsa direk başka kasa alıcam sahibindende direk.Hep öyle olmadı mı şuan PC alacak varsa hemen alsın son 1 hafta ondan sonra bitti the end
Sahibinden deki sistemler çok şişirme fiyat da ben de sermaye var 3_4 sistem alacak kadar ama hiç bulaşmiyorum hazır sistem çıkarsa alıp satıyorum o kadar16 K ile bu işi döndürüyorum, sermayem kısıtlı. Kasam akşama satılacak, müşteriyi bekliyorum. Satılsa direk başka kasa alıcam sahibindende direk.