+1 @Mehmet YılmazBen şimdi forumdan katılımı sağlayıp İstanbul'da kuzenimi almaya göndersem alamıyor muyum?
Birde katılım sağladıktan ne kadar süre sonra alabiliyoruz?
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
evet500 mesajmı gerek bu bronz içim şimdi ?
profiline gir oralarda hareketlerin gözüküyor zaten nereye mesaj atmışsın hangi konuları açmışsın hangi kategoriden kaç tane konu açmışsın vs vsson 3 aydır aktıf olduğumu nerden göruntulıcem
HayirBen alabiliyormuyum?
Videoda Abdullah Hacıgül direk kendinizin gitmesi gerektiğini, ve muhtemelen kimliğe bakacaklardır dedi.Ben şimdi forumdan katılımı sağlayıp İstanbul'da kuzenimi almaya göndersem alamıyor muyum?
Birde katılım sağladıktan ne kadar süre sonra alabiliyoruz?
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Videoda Abdullah Hacıgül direk kendinizin gitmesi gerektiğini, ve muhtemelen kimliğe bakacaklardır dedi.
Evet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.
Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.
Düşüncelerinizi beklerim... uzun zamandır üye olmak istiyordum vakit bulamıyorduk kaçırdık sistemi