Ana Konu 🔥 Yayında ! Donanım Arşivi Foruma Özel Sistem !

rtx 3060 ti ryzen 5 5600x bi sistem bekliyoruz artık.

500 mesajmı gerek bu bronz içim şimdi ?

Geçilmeyecek bir sayı değil 350 mesaj kalmış 😂 sabaha o iş tamamda istanbulda değiliz sorun orda

Süper haber ama keşke internetten alma şansımızda olsaydı İstanbul’a özel olması kötü oldu benim açımdan

son 3 aydır aktıf olduğumu nerden göruntulıcem
profiline gir oralarda hareketlerin gözüküyor zaten nereye mesaj atmışsın hangi konuları açmışsın hangi kategoriden kaç tane konu açmışsın vs vs

Ben şimdi forumdan katılımı sağlayıp İstanbul'da kuzenimi almaya göndersem alamıyor muyum?
Birde katılım sağladıktan ne kadar süre sonra alabiliyoruz?
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Videoda Abdullah Hacıgül direk kendinizin gitmesi gerektiğini, ve muhtemelen kimliğe bakacaklardır dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoda Abdullah Hacıgül direk kendinizin gitmesi gerektiğini, ve muhtemelen kimliğe bakacaklardır dedi.

Evet canlar ! :giggle:
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.

Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.

Düşüncelerinizi beklerim... uzun zamandır üye olmak istiyordum vakit bulamıyorduk kaçırdık sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alana hayırlı olsun güzel sistem bi 3 4 sene götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri