Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Teşekkürler.Abdullah bey'in video'da bahsettiği şekilde açacağız.
Yarın sabah saat 10:00'da mağazamız açılacak
Teşekkürler.Abdullah bey'in video'da bahsettiği şekilde açacağız.
Sistem stoğa düştüğü anda sepete ekle demeye başladım,hala diyorum stok yok...Abdullah bey'in video'da bahsettiği şekilde açacağız.
Evet Paylaşıldı.Çekiliş postu paylaşıldı mı
ilk 100 adet siparişleri tamamlandı. 20:00'de yeni 100 adet açılacak.HOCAM SİPARİŞİ GEÇTİM. İPTAL OLDU YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN
yoğunluktan geçememişsindir belki.HOCAM SİPARİŞİ GEÇTİM. İPTAL OLDU YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN
Evet Paylaşıldı.
ilk 100 adet siparişleri tamamlandı. 20:00'de yeni 100 adet açılacak.
Donanim Arşivi izleyicileri çok hızlı 100 adet stok sadece 2 dk gibi bir sürede tükendi. 20:00'de yeni stok açılacak.Sistem stoğa düştüğü anda sepete ekle demeye başladım,hala diyorum stok yok...
yanlış yazdın kankicim 20.00 olacak.Evet Paylaşıldı.
ilk 100 adet siparişleri tamamlandı. 20:00'de yeni 100 adet açılacak.
Isparta iline bi mağaza açın ufak da olsa..Vatan harici bilgisayarcı yok..ilimize bilgisayarcı lazim kazanirsiniz bak ben diyimDonanim Arşivi izleyicileri çok hızlı 100 adet stok sadece 2 dk gibi bir sürede tükendi. 20:00'de yeni stok açılacak.
siz önce parası ile alacak olanlara bir satında 10 saniyede stok yok diyor bir tane mi stok kotdunuz.Sevgili Donanım Arşivi üyeleri ;
Donanım Arşivi & Abdullah Bey ile yaptığımız ilk sistemimizin önemini vurgulamak için siz değerli potansiyel müşterilerimize Gençer Gaming DA-C sistemini hediye etmekten mutluluk duyuyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Çekilişimize katılma şartları : Sadece sizlere erişimimiz daha rahat ve hızlı olması açısından
- https://www.instagram.com/gencergamingcom/ adresini takip etmek
- çekiliş postumuza 2 adet arkadaşınızı etiketlemenizi rica edeceğiz.
Havale / EFT - Mağazadan teslim al seçeneklerini sınırlı stok yüzünden kapattık. Sadece kredi kartı ile satış imkanı var şu anda. Yada mağazadan elden alabilirsiniz.Alıntıyı görüntüleBU NEDEMEK HOCAM