m.eminayas
80+
Günler sonra sevindirici bir haber almak iyi geldi, işlemci indirimlerini dört gözle bekliyorum.
Allah yolunu bahtını açık etsin.Ayn reis evleneceğiz para biriktiriyorum aileme yük olmak istemiyorum Allah'a şükür bankamda para birikti biraz birkaç sistem daha kapatsam sayende 10 numara olacak tabi hepsi senin sayende erkek çocuğum olursa ismini Abdullah koyacağım
Eyw babam çalışmaktan varya beynim resmen yandı akşamı zor ediyorum migren var kristal kayması var ama çalışmak zorundayım zorundayız Allah tan arada denk gelirse bir iki sistem kapatıyorum 2_3 bişey kalıyor Allah'a şükürAllah yolunu bahtını açık etsin.
Şaka maka ben foruma girmeden önce sadece GPUlar hakkında bilgiye sahiptim. Hangi RAM, Anakart veya laptop iyi bilmezdim. O yüzden Excalibur G900 sahibiyim ya zaten Foruma girdikten sonra hangi parça hangi parçayla yakın performansta, hangi anakart modeli o markadaki en sağlamı, hangi ram en iyi f/p hız aşırtma performansı veriyor, laptop piyasası, hangi laptop ısınıyor gibi şeyler biliyorum artık. Daha sayamadığım bir sürü şey var.Bakın ! Forum Donanım Arşivi kurulduğundan beri bir sürü fayda sağladı burası bana. Bilgisayar Donanımında bir çok vasıfsızlığımı ve bilgisizliğimi burada tamamladım. Bakınız binlerce kardeşimizin sistemi, ekipmanları ve elektronik eşyaları oldu onun sayesinde ve hep iyi fiyatlar ile sahip olunan şeyler.
teşekkürler özet için.Dostlar Abdullah Hacıgül, Donanım Arşivi'nin İnstagram hesabından saat 15.00 sularında önemli konularda bilgilendirme hikayesi attı.
Bilgisi olmayan dostların haberi olsun ve izleyin derim: https://www.instagram.com/donanimarsivi/?hl=tr
1- Donanım Arşivi'nin YouTube kanalına artık yeni bir sistem konsepti getirilecek. Yâni Abdullah Hacıgül sadece kendi topladığı sistemleri değil, teknolojik ticari şirketlerin
(İtopya, İncehesap, Sinerji, Gaming.gen, GameGaraj vs. gibi) firmaların kendilerine özel yapacağı web sistemlerini de inceleyecek.
Ama ! GERÇEKTEN SADECE F/P olan sistemleri inceleyecek ve akakçe'den tüm parçaları tek tek toplayıp insanların cebini düşünecek şeffaf bir prensip ile hareket edilecek.
2- Donanım Piyasasında ileriye dönük fiyat düşüşleri öngörüyor ve bize kıyamadı söyledi direk. İŞLEMCİLERE İNDİRİM GELİYOR !
3- Bugün ki (13 Mayıs) gelecek olan video maalesef Abdullah Hacıgül'ün o gün rahatsız olmasından ötürü yayınlanamadı ama tabi ki canı sağ olsun.
4- Yarın Donanım Arşivi Forum'a özel manyak bir KALİTE F/P sistem gelecek ve tanıtım videosu yayınlanacak. KANAL
5- @Abdullah Hacıgül 'ün bir tane cümlesi çok manevi bir değeri önümüze seriyor ve onun kıymetini tekrar tekrar bilmemiz gerektiğini hatırlatıyor.
Abdullah Hacıgül: "Keşke bizim zamanımızda da bir Donanım Arşivi olsaydı" eskiden gerçekten teknoloji anlamında çok bilinçli insan veyahut teknolojik platformlar yoktu. Kendisi bu işi kendi emeği ve azmi ile öğrenerek bu başarıya ulaştı.
Kendisi gerçekten de olmasaydı çoğu kişi (ben de dahil) bilgisayar donanımını çok bilinçsiz öğrenirdik. Hep aydınlattı bizi.
Bakın ! Forum Donanım Arşivi kurulduğundan beri bir sürü fayda sağladı burası bana. Bilgisayar Donanımında bir çok vasıfsızlığımı ve bilgisizliğimi burada tamamladım. Bakınız binlerce kardeşimizin sistemi, ekipmanları ve elektronik eşyaları oldu onun sayesinde ve hep iyi fiyatlar ile sahip olunan şeyler.
Her zaman insanlara sevgi ve kardeşlik ile yaklaştı kendisi, ego yok, saygısızlık yok, olgunluk var, şeffaflık var, birlik ve beraberlik ruhu ile bu işi kalbî duyguları ile yapan ve bizim kalbimizde ki TEK ADAM !
Sana minnettarız...
ekran kartında fiyatlar düşebilir, ama işlemci , anakart ram , vs o grupta bu dolar kurunda zor düşer.işlemcide fiyatlar ne kadar düşecek acaba?
Dolar yükselirken işlemciler nereye düşüyor? hayallere kaptırmayın kendinizi. İndirimli ürünleri dahil etmiyorum, dolar yükseldikçe işlemci fiyatlarına zam binmeye devam edecek. Varsayalım ki dolar düştü satıcı firmaların fiyatları geriye çekmesi minimum 1 ay. Onda da öyle ahım şahım düşüşler beklemeyin.2- Donanım Piyasasında ileriye dönük fiyat düşüşleri öngörüyor ve bize kıyamadı söyledi direk. İŞLEMCİLERE İNDİRİM GELİYOR !
bence düşmezişlemcide fiyatlar ne kadar düşecek acaba?
abdullah hocam düekran kartında fiyatlar düşebilir, ama işlemci , anakart ram , vs o grupta bu dolar kurunda zor düşer.
ekran kartında fiyatlar düşebilir, ama işlemci , anakart ram , vs o grupta bu dolar kurunda zor düşer.
eyvallah Allah mutlu mesut bir yuva nasip etsin inşallah.Ayn reis evleneceğiz para biriktiriyorum aileme yük olmak istemiyorum Allah'a şükür bankamda para birikti biraz birkaç sistem daha kapatsam sayende 10 numara olacak tabi hepsi senin sayende erkek çocuğum olursa ismini Abdullah koyacağım
Story'i izlemeyenler bi zahmet izlesin.elinize sağlık stroyleri izlemeyenler için çok iyi olmuş