Arama sonuçları: *

1. ÖzalınGözlüğü

Sistemimi satmayı düşünüyorum fiyatı ne kadar eder ?

Mining yapılmamışsa ; 12360-13650 falan eder. NVIDIA Ekran Kartları pahalı diye biliyorum. Minimum bence budur. Mining yapılmışsa; 10.356-12100
  2. ÖzalınGözlüğü

Yeni Bilgisayar Topluyorum,Yardıma İhtiyacım Var

O sorunları yaşadığıma göre yüzde yüz o seriden.
  3. ÖzalınGözlüğü

Tamam bu dediklerinizide düşüneceğim
  4. ÖzalınGözlüğü

Hocam bir kez gündeme düşmüşlerdi sanırsam. O günden beri AMD lafını ağzıma bile almıyordum işlemci dışında 1659181146 Ha öyle diyor iseniz biraz intele bulaşabilirim.
  5. ÖzalınGözlüğü

Ya hocam bunlar intel, Toplama yapalım bari, AMD işlemci diyorum o kadar, Listede yok?
  6. ÖzalınGözlüğü

Hocam para sorunlu değil 30k altına bir sistem topluyoruz, AMD cinleride bunlara musallat kaldı galiba AMD diye bağırıyorlar 1659181009 Eyvallah
  7. ÖzalınGözlüğü

Evet hocam,AMD ile uğraşmak da istemiyorum.Parayada kıyarım AMD ye dönmem.
  8. ÖzalınGözlüğü

Bütçeyi 15 veya çok zorlarsam 20 bine çıkarıyorum beyler, Bana iyi bir ekran kartı ve anakart önerisi verin. Anakart Marka tercihiminde kısıtlamasını kaldırıyorum. İşlemci AMD, SSD M.2 olacak, HDDden takviye yapacağım. RAM 16GB yapar isek sizce güzel bir sistem çıkarır mıyız? 1659180637 Bütçeyi...
  9. ÖzalınGözlüğü

Her kafadan başka fikirler var. Gigabyte ve MSI ın Anakartlarını, NVIDIAya para vermek istiyorum çünki daha tercih edilesi duruyor. AMD De sürücü sorunları var ayrıca. Ve gerçekten Windows 10 daki şu soruna tekrar dönmekde istemiyorum, Eleştiri yapacağınıza Bir sistem toplasaydınız.
  10. ÖzalınGözlüğü

En ucuz sitelerden bakmama rağmen 10-11Bin arası geliyor
  11. ÖzalınGözlüğü

Bütçemiz sınırlı,Uygun fiyatlı bir nvidia kart biliyor iseniz değerlendirelim
  12. ÖzalınGözlüğü

Bütçe uygunu ve iyi bir NVIDIA Kartı var mı?
  13. ÖzalınGözlüğü

Tercih edilmeyecek yanları neler seçtiğim sistemin tam olarak? , AMD Ekran kartı tercih etmiyorum
  14. ÖzalınGözlüğü

Arkadaşlar selam sizce bu sistem nasıldır? Halen daha almakta kararsızım. Hangi oyunları oynatır? Uyumsuzluk yaşatır mı? AMD Ryzen 5 3400G 3.70GHz MSI MAG A520M Vector Wi-Fi AMD A520 4600 DDR4 AM4 MSI NVIDIA GeForce GTX 1650 Aero ITX 493 OC. HyperX HX432C16P33K2 8 GB DDR4 3200MHz Kioxia...
  15. ÖzalınGözlüğü

Bu Eski PC'ye Hangi Ekran Kartı

Ben kullanıyorum, Asla memmun değilim. Sorun bile yaşadığım oldu. 1656968512 Onun harcinde GT1030 öneririm. Ancak AMD daha makul ve GT 1030/730dan daha iyi bir ekran kartı gibi görünüyor RX550 alınabilir.
  16. ÖzalınGözlüğü

Taksit işini anlayamadım

E hocam yatırıp yatırıp kullanamıyor mu? Veya Aile gözetiminde?
  17. ÖzalınGözlüğü

Taksit işini anlayamadım

Hocam Ben QNB Finansbanka pek güvenmiyorum ve önermiyorum. Bence paranızı yanda biriktirerek garantide bankamatik kartı alarak parayı oraya yatırın. Her çektiğinde ve gerekir ise yavaş yavaş parayı yatırın. Ama tercih sizin. Israr ediyorsanız ailede görüşün. Büyük ihtimal Aile İzletimi altında...
  18. ÖzalınGözlüğü

Taksit işini anlayamadım

Hocam aldığınız karta bağlıdır. Her bankanın vadesi ve faizi farklı oluyor.
Top Bottom