Neler Yeni

Yeni Bilgisayar Topluyorum,Yardıma İhtiyacım Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TunaErsoy
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Yardım-Konu Dışı
Discord
turgut#1980
AMD de sürücü sorunları mı var :D ben dahil 30 arkadaşımda 6000 serisi var bir kere bile yaşamadım. Kendin tecrübe ettin mi 6000 serisinde bir sorun?
Hocam bir kez gündeme düşmüşlerdi sanırsam. O günden beri AMD lafını ağzıma bile almıyordum işlemci dışında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa yok kanka zorlamanın manası yok. 12400F>5600X. Sana şimdi 5800X falan mı aldırmamız lazım illa
Ha öyle diyor iseniz biraz intele bulaşabilirim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ya hocam bunlar intel, Toplama yapalım bari, AMD işlemci diyorum o kadar, Listede yok?
hocam bu işin inteli amdsi yok ekran kartında nvidiayı anlarım ama işlemci neden illa amd render falan yapcaksanız okey ama intelin işlemcileri oyunlarda daha iyi bi düşünün bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TunaErsoy
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Yardım-Konu Dışı
Discord
turgut#1980
hocam bu işin inteli amdsi yok ekran kartında nvidiayı anlarım ama işlemci neden illa amd render falan yapcaksanız okey ama intelin işlemcileri oyunlarda daha iyi bi düşünün bence
Tamam bu dediklerinizide düşüneceğim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
AMD alicaktim ...
para varsa amdye hiç bulaşma günde iki kere windowsumda sürücüler çöktü güncelleyin yazısı görmekten bıktım. 5-10 fps daha az alırsın kafan rahat olur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
para varsa amdye hiç bulaşma günde iki kere windowsumda sürücüler çöktü güncelleyin yazısı görmekten bıktım. 5-10 fps daha az alırsın kafan rahat olur
Sürücüyü çökerten GPU olmak zorunda değil ki belki RAM bozuk belki CPU veya belki direkt Windows' un corrupt

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Hocam bir kez gündeme düşmüşlerdi sanırsam. O günden beri AMD lafını ağzıma bile almıyordum işlemci dışında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha öyle diyor iseniz biraz intele bulaşabilirim.
Ne zamandan bahsediyoruz söyleyeyim. RX500 serisinden bahsediyorsun o doğru. 6000 serisinde tek sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TunaErsoy
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Yardım-Konu Dışı
Discord
turgut#1980
Ne zamandan bahsediyoruz söyleyeyim. RX500 serisinden bahsediyorsun o doğru. 6000 serisinde tek sorun yok.
O sorunları yaşadığıma göre yüzde yüz o seriden.

Top Bottom