Neler Yeni

Yeni Bilgisayar Topluyorum,Yardıma İhtiyacım Var

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Belli ki bilgin yok. AMD almama sebebinin de gereksiz önyargı olduğunu düşünüyorum. Bütçen 15k sadece kasa ise çok güzel AMD sistem alırsın. Arkadaşın attığını al gitsin.
Nvidia alırsan 6650XTden daha güçsüz 3060 alırsın

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
ben bir msı fanıyım buda msı sıstemım diye geliyor kulagıma.Bence cebine uygun bir sistem tercih et markası illa msı olmak zorunda değil. İyi marka olsun MSİ olsun EJDER olsun diye fiyatı abartmaya gerek yok bence.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
neden her şey msi 3 model dışında msi ekran kartlarından uzak dur. gaming x, gaming z, suprim x bu 3 modelin hakkını yiyemem ama diğer modelleri 😑 bu arada bu sistem 7k bile olsa yine almam o kadar kazık o paraya çok rahat rtx 3060 sistem toplanabilir
ventus modelide güzel aktif olarak kullanıyorum kötülemeye gerek yok hepsini.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
ventus modelide güzel aktif olarak kullanıyorum kötülemeye gerek yok hepsini.
güzel değil götürür mü götürür ama ventus alcağıma dual alırım eagle alırım msi gereksiz pahalı ve underrated bir marka

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
İlla da nvidia alıp parama yazık edeceğim diyorsan ki bu bütçede çok daha iyi sistemler alınabilir,bari bunu al https://www.itopya.com/hector-power_h19973
Nvidia almak paraya yazık etmek veya pişmanlık değildir, reflex teknolojisi ve daha nicesi var, sadece amd f/p açısından şuanda daha iyi, ileride reflex teknolojisine benzer teknolojiler gelirse amd kartlar nvidia kartlara göre daha iyi olur. Yani para varsa Nvidia, Kısıtlıysa AMD alınır.

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
AMD Bende Tercih Etmedim Çünkü Nvidia İyi Bir Sisteme Yetecek Bütçem Vardı Ama Şu anki Durumunda Kesinlikle AMD ye Yönel İşlemci Ve Ram Çok Kötü Sistem Oluşturmuş 1650 Kartı Ben Gereksiz Pahalı Buluyorum Ayrıca Seçtiğin Model Tek Fanlı Sorun Çıkarır Ya AMD Sistem Al Ya Sağlam Bir Nvidia Sisteme Yetecek Kadar Para Biriktir Biriktiremem Dersen Bunu Almanı Şahsen Önermem AMD Sistem Öneririm.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Nvidia almak paraya yazık etmek veya pişmanlık değildir, reflex teknolojisi ve daha nicesi var, sadece amd f/p açısından şuanda daha iyi, ileride reflex teknolojisine benzer teknolojiler gelirse amd kartlar nvidia kartlara göre daha iyi olur. Yani para varsa Nvidia, Kısıtlıysa AMD alınır.
Dostum bende ondan bahsediyorum bu bütçede gidip nvidia alması parasına yazık etmek olur.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
güzel değil götürür mü götürür ama ventus alcağıma dual alırım eagle alırım msi gereksiz pahalı ve underrated bir marka
aktif olarak kullanıyorum diyorum dostum? Gayet güzel bir marka ve ürünleride hoş, hem götürür hem güzel bir marka. evet Dual veya eagle alabilirsiniz tercih meselesi. Ama bir bilgi vermeden kötülemek anlamsız, yaşadığınız sorunları yazın ki hak verelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bende ondan bahsediyorum bu bütçede gidip nvidia alması parasına yazık etmek olur.
Güzel fiyatlı nvidia kartlı bir sistem olsaydı şuanda yazık olmazdı, ama şuanda AMD sistemler daha uygun ve alınabilir. Haklısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TunaErsoy
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Yardım-Konu Dışı
Discord
turgut#1980
Her kafadan başka fikirler var. Gigabyte ve MSI ın Anakartlarını, NVIDIAya para vermek istiyorum çünki daha tercih edilesi duruyor. AMD De sürücü sorunları var ayrıca. Ve gerçekten Windows 10 daki şu soruna tekrar dönmekde istemiyorum, Eleştiri yapacağınıza Bir sistem toplasaydınız.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Her kafadan başka fikirler var. Gigabyte ve MSI ın Anakartlarını, NVIDIAya para vermek istiyorum çünki daha tercih edilesi duruyor. AMD De sürücü sorunları var ayrıca. Ve gerçekten Windows 10 daki şu soruna tekrar dönmekde istemiyorum, Eleştiri yapacağınıza Bir sistem toplasaydınız.
Dostum herkes bu bütçede NVIDIA sistem yerine AMD sistem alman gerektiğini söylüyor ama demek ki sen daha iyisini biliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TunaErsoy
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Yardım-Konu Dışı
Discord
turgut#1980
Bütçeyi 15 veya çok zorlarsam 20 bine çıkarıyorum beyler, Bana iyi bir ekran kartı ve anakart önerisi verin. Anakart Marka tercihiminde kısıtlamasını kaldırıyorum. İşlemci AMD, SSD M.2 olacak, HDDden takviye yapacağım. RAM 16GB yapar isek sizce güzel bir sistem çıkarır mıyız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum herkes bu bütçede NVIDIA sistem yerine AMD sistem alman gerektiğini söylüyor ama demek ki sen daha iyisini biliyorsun.
Bütçeyi arttırma kararı aldım, Bütçe sorun değil ancak 30Bin üstünede çıkmayın

Top Bottom