Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

25.000₺ Sistem Önerisi

Canlarım 25.000₺’ye sadece kasa olacak hem iş hem oyun için kullanılacak ddr5 olabilirse sevinirim yoksa önerilerinize açığım teşekkür ederim. (Diğer konularda laptop önerisinide ihtiyacım var anlayan dostlar laptop öneriside yaparsa sevinirim)
  2. Arda Fisher

65.000₺ Sistem Önerisi.

Eyvallah kral yazdım kenara
  3. Arda Fisher

65.000₺ Sistem Önerisi.

Beyler, bu fiyata içinde 7800X3D işlemci, 5070 ekran kartı bulunan ve akvaryum kasalı bir sistem arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Arda Fisher

Sizce bu sistem bu fiyata değer mi?

Fiyat iyi değil daha geçen pc hocası 2 dkda 36Kya 9060xt 7500fli sistem toplamıştı 1 tb ssd,sıvı soğutma ve32 gb ram dahil
  5. Arda Fisher

41.500Tl Kasa+Monitör önerisi

2K Rahat oynatır 5060 Ti 16Gb ve 7500F ikilisi monitör olarak bütçe çıkmıyorsa 2. Ele bakabilirsin
  6. Arda Fisher

Sistemimde neleri upgrade edebilirim?

Başlık 'DDR 5 Geçtim Yorumlarmısınız?' https://forum.donanimarsivi.com/konu/DDR-5-gectim-yorumlarmisiniz.1106904/
  7. Arda Fisher

Hocam rgb takintiniz varmi? Benim var eger rgb seviyorsaniz xpg lancer rgb 6400mhz cl32 alabilirsiniz ram olarak ama bu butce diger arkadaslarinda dedigi gibi yetersiz kalir ekran karti paranizdan kisip diger bilesenlere para ayirin 1747036959 Ben 1 hafta once ddr5 gectkm 35K’ya isterseniz...
  8. Arda Fisher

Ramler 32 gb ssd 1 tb yada seçime göre 2 tb yapılır ekran kartıda 5080 yada 5070 ti ye kadar cikmaniz gerekmiyor eğer 4 k oynamayacaksanız tabi
  9. Arda Fisher

Bu psu’nun ederi nedir?

Pahalı
  10. Arda Fisher

DDR 5 Geçtim Yorumlarmısınız?

Psu ma çok güvenmiyorum o yüzden hocam birde doğma buyume nvidia kullandım alıştım artık
  11. Arda Fisher

DDR 5 Geçtim Yorumlarmısınız?

Evet beyler, bilgisayar upgrade’ini tamamladım, sadece ekran kartı kaldı, onu da 1 ay sonra alacağım. Yaptığım geliştirmeler ve fiyatları: Gigabyte B550 Aorus Elite V2 > Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi 7 Ryzen 5 5600 > Ryzen 7 7800X3D Kingston Fury Beast RGB 4x8 GB 3600 MHz CL16 > XPG Lancer...
  12. Arda Fisher

Yayın İçin 2.PC İçin Yardım

Hayallerimi yaşıyorsunuz hocam maşallah elbet birgün diyerek konudan uzaklaşıyorum
  13. Arda Fisher

GT 730 sistem 4000 TL eder mi?

Valla ben 730 sistemi 1 yıl once 2500 e satmistim icinde 500gb samsung ssd vardi suanki piyasayi bilmiyorum ama iyi gibi
  14. Arda Fisher

İnternetten mi Mağazadan mı Bilgisayar Almalı?

Demontede bantı sökülü ürünler geliyor bazılarına basit örnek kuzenim işlemci kutusu açılmıştı işlemcinin yuzeyi kirliydi sordugunda firma test ettikya falan diye sallamıştı demontede sıkıntı oluyor 1744108533 Ama tabi kurulu sekile gore daha garanti
  15. Arda Fisher

İnternetten mi Mağazadan mı Bilgisayar Almalı?

Yaşadığın şehirde büyük firma varsa elden almak mantıklı diğer türlü internetten sipariş edersin hepsi faturalı 0 ürünler sorun yaşamazsın gaming gen favoridir benim için göz atabilirsin
  16. Arda Fisher

7 7800x3d için anakart önerisi

https://www.tebilon.com/gigabyte-b650-gaming-x-ax-v2-soket-am5-amd-b650-ddr5-8000mhz-oc-wi-fi-6e-atx-anakart/?ref=akakce&v=1.78.5
  17. Arda Fisher

BEYAZ 7800XTLİ SETUP

katılıyorum
  18. Arda Fisher

15K ya sizce şöyle bir sistem nasıl

Psuyu iyi alıp ilerde ekran kartıda gelistirilir simdilik bu sistemle 1k da tum oyunlari rahat oynarsiniz
  19. Arda Fisher

Sistem Ne Kadar Eder?

Ozel gelin hocam
  20. Arda Fisher

Toplayacağım bilgisayar tahmini kaç lira olur

Ssd’de Kingston öneririm kalitesi tartışılmaz bir marka
Geri