41.500Tl Kasa+Monitör önerisi

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
Arkadaşlar 2k oyunculuk için topluyorum kasa ve monitör hariç bütün ekipmanlar tam. Bütçe 41.500. 5060ti 7500f ikilemesi olabilirse süper olur. 9060xt eğer kötü değil alınabilir derseniz 9060xt sistemlerede okeyim, teşekkürler.

Arkadaşlar 2k oyunculuk için topluyorum kasa ve monitör hariç bütün ekipmanlar tam. Bütçe 41.500. 5060ti 7500f ikilemesi olabilirse süper olur. 9060xt eğer kötü değil alınabilir derseniz 9060xt sistemlerede okeyim, teşekkürler.

Hocam sistem çok güzel ama parası fazla az daha düşük fiyatlı bir şey varmıdır acaba, monitörden de çok emin olamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman hocam bütçeyi 45 e zorlayacağım yanına o Dell markasının 2k monitörün alacağım gibi

Hocam sistem çok güzel ama parası fazla az daha düşük fiyatlı bir şey varmıdır acaba, monitörden de çok emin olamadım.

O zaman hocam bütçeyi 45 e zorlayacağım yanına o Dell markasının 2k monitörün alacağım gibi
Dell'in o monitörünün paneli değiştiği hakkında iddialar var. Ben güvenmezdim.

7k gibi bütçede ne önerirsiniz hocam, bu arada 5060ti 7500f 2k oyunculuk için yeterlimi?

10.499 TL'e satılan Asus Rog Strix XG27ACS ile yarışıyor:

10.499 TL'e satılan Asus Rog Strix XG27ACS ile yarışıyor:
Hocam markadan yana güven vermiyor hiç görmedim bunu daha önce

Markayı yeni duymanız normal çünkü küresele geç açılan bir marka. Çin'de çok popülerler ve Samsung'a bile panel üretiyorlar.
Hocam az buz okudum gecikme süresinin fazla olmasından yakınan var ama heralde 100hz olan modeliydi o tam emin değilim

100 Hz modeli öyle. Bu model gayet iyi.
Hocam peki bütçe yetmedi diyelim, rx9060xt alınması mantıklı mı? Yeni oyunlarda RT zorunlu diye muhabbet duydum çoğu arkadaştan. Saf güç olarakta 5060ti daha iyi sanırım, üstelik teklonoji olarakta daha iyi.

Konu günceldir dostlar önerilerinizi beklerim

2K Rahat oynatır 5060 Ti 16Gb ve 7500F ikilisi monitör olarak bütçe çıkmıyorsa 2. Ele bakabilirsin

Geri