Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER??

2 bin vereyim :D
  2. Beşiktaşlı Reyna

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER??

Kaça sattın :D
  3. Beşiktaşlı Reyna

Pc kurduktan sonra aşırı tedirgin olmam normal mi?

Yanlış takma bağlama gibi bir sıkıntı olmaz zaten çoğu kablonun yeri belli. PSU geldiği zamanda göreceksin yanlış takmaya çalışsan bile oturmaz yerlerine. Onun dışında sistem açılmasa bile kabloları iyice yerlerine bastır merak etme kırılmaz. Onun dışında her şey yolunda ilerler umarım hayırlı...
  4. Beşiktaşlı Reyna

Trendyol daki Zeiron Rx44 Plus önerir misiniz?

Paranı çöpe atmak istiyorsan alınır kirvem
  5. Beşiktaşlı Reyna

HAZIR BİR SİSTEMİ ÖZELLEŞTİRDİM. PC TASİYESİ ACİL....!!

Diğer sitelerede bakmanı öneririm pahalı geldi gözüme 1677737534 Amd Ryzen 5 5600 Gigabyte B550 M Asus Dual 3060 V2 Kioxia 1 TB m2 SSd Team T-Force Vulcan 16 GB ram (Kasayı kendine göre ayarla) 17.141 TL...
  6. Beşiktaşlı Reyna

İki sistem arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

Mantis derdim normal de ama anakart m.ö olduğu için HaQQuS al geç
  7. Beşiktaşlı Reyna

İstanbul'da PC Toplayan Yer Var Mı?

Kalmaz kalmaz merak etme o kadar çabuk zarar görecek parça değil onlar videoları var zaten youtube'de nasıl yapacağının açıp sakin bir kafayla izlersen yine yaparsın basit korkulacak bir şey değil rahat ol kendine güven
  8. Beşiktaşlı Reyna

İstanbul'da PC Toplayan Yer Var Mı?

Ben yazdıklarından şunu çıkardım. Sistem parçalarını ayrı ayrı alacaksın ve bunları bir araya getirmek için birinden yardım almak istiyorsun. İnternet kafelere gidebilirsin tabi başında dur bu zamanda güvenemeyebilirsin. Yada eşin dostun akraban varsa sistemden anlayan onlara sor parçaları aldım...
  9. Beşiktaşlı Reyna

Elimde Böyle Bir sistem var. Upgrade için ileride ne önerirsiniz?

Kasanın içini merak ettim fotoğraf atma imkanın var mı ?
  10. Beşiktaşlı Reyna

Elimde Böyle Bir sistem var. Upgrade için ileride ne önerirsiniz?

Bu sistem seni rahat 2-3 yıl belki +1 yıl rahat götürür kirvem. Upgrade yerine başka ihtiyacın varsa onlara yönel bence boşa masraf yapma günü geldiği zaman tekrar düşünürsün Upgrade yapmayı
  11. Beşiktaşlı Reyna

22.500₺ Sistem Nasıl ?

Bende özellikle amd ekran kartı istiyorum her zaman amd işlemcide :D
  12. Beşiktaşlı Reyna

PC HOCASI YENİ SİSTEM 12.999 RX6700 RYZEN 5 5600

İhtiyacı olan faydalansın bence güzel sistem.
  13. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ R5 5600 lü oyun PC dizmek istiyorum. Tavsiye ??

6700xt kullanıyorum, 2 K monitörüm var Gigabyte G27QC modeli hiç öyle bir sorun yaşamadım. 1671180230 Monitör de FreeSync desteği var. Ekran özellikleri yazan yere bakabilirsin. https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gl650f-b.html
  14. Beşiktaşlı Reyna

Rx 6700xt kullanıyorum hiç başıma gelmedi açıkçası. Driver ve diğer sürücüler güncel olduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz. Bakımları da tamsa arkana bakma. Onlar eski kartlarda gecerliydi 1671179700 G-sync destekleyen monitör Freesync da destekliyor diye biliyorum. İyi bir araştırma gerek...
  15. Beşiktaşlı Reyna

AMD sistem kuracaksınız tavsiyem amd ekran kartı almanız. Bunun yanında xfx 6700 xt olabilir 3060ti den daha performanslı bir ekran kartı. Amd işlemci ile kullanınca performansı biraz daha fazla
  16. Beşiktaşlı Reyna

3060Tİ-R5 5500 Sistem 16300 TL'ye Alınır Mı?

6700XT'li sistemi öneririm. 3060Ti' den biraz daha performanslı ve anakartı daha iyi.
Top Bottom