Neler Yeni

İstanbul'da PC Toplayan Yer Var Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET AKİF AKSU
Ben toplama pc alcam ama nereye toplatcam acaba biryerler biliyormusunuz birde kaç paraya toplarlar???

Yer:Istanbul/Pendik/Güzelyalı

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Ben toplama pc alcam ama nereye toplatcam acaba biryerler biliyormusunuz birde kaç paraya toplarlar???

Yer:Istanbul/Pendik/Güzelyalı
Elinde parçalar var ve bir araya mı getirmen gerekiyor sıfırdan mı PC alacaksın? Sıfırdansa bütçen ne kadar ve monitör dahil mi?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,289
İsim
Lokman Doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET AKİF AKSU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinde parçalar var ve bir araya mı getirmen gerekiyor sıfırdan mı PC alacaksın? Sıfırdansa bütçen ne kadar ve monitör dahil mi?
Pc yi alcam ve bir yere toplatcam senin bildiğin yer var mı Pendikde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada kartal filan

Bütçe ne kanka ? Sadece kasa mı ekran filan dahil mi
Sadece kasa da ben topladım alcam ve bir yere toplatcam nereye toplatabilirim bildiğin yer var mı kardeș

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat

Yada kartal filan

Sadece kasa da ben topladım alcam ve bir yere toplatcam nereye toplatabilirim bildiğin yer var mı kardeș
Reis parça parça alcaksan ve toplamayı bilmiyorsan direkt hazır sistem alsana, cümlelerden de bir şey anlamadım. Toplamayı bilmiyorsan elinde paran var parçan yoksa söyle bütçeni hazır sistem önerelim. Parçalar elindeyse toplamayı bilmiyorsan bilmiyorum Pendik tarafında kime toplatırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET AKİF AKSU
Reis parça parça alcaksan ve toplamayı bilmiyorsan direkt hazır sistem alsana, cümlelerden de bir şey anlamadım. Toplamayı bilmiyorsan elinde paran var parçan yoksa söyle bütçeni hazır sistem önerelim. Parçalar elindeyse toplamayı bilmiyorsan bilmiyorum Pendik tarafında kime toplatırsın.
Doğru diyorsun ama benim topladığım sistemde yani hazır sistem yapan yok ondan

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Ben yazdıklarından şunu çıkardım. Sistem parçalarını ayrı ayrı alacaksın ve bunları bir araya getirmek için birinden yardım almak istiyorsun. İnternet kafelere gidebilirsin tabi başında dur bu zamanda güvenemeyebilirsin. Yada eşin dostun akraban varsa sistemden anlayan onlara sor parçaları aldım acaba siz montajlar mısınız diye. Antalya da oturuyorum burda olsan yardım ederdim. @F4IRFL4Y gerçi buda Mersin'de oturuyor görüntülü olarak arayıp tarif etmiştim. Deneyebiliriz sende de sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET AKİF AKSU
Ben yazdıklarından şunu çıkardım. Sistem parçalarını ayrı ayrı alacaksın ve bunları bir araya getirmek için birinden yardım almak istiyorsun. İnternet kafelere gidebilirsin tabi başında dur bu zamanda güvenemeyebilirsin. Yada eşin dostun akraban varsa sistemden anlayan onlara sor parçaları aldım acaba siz montajlar mısınız diye. Antalya da oturuyorum burda olsan yardım ederdim. @F4IRFL4Y gerçi buda Mersin'de oturuyor görüntülü olarak arayıp tarif etmiştim. Deneyebiliriz sende de sorun yok
Ya ben toplarım toplamasına ama korkuyorum ya biri elimde kalırsa diye

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Ya ben toplarım toplamasına ama korkuyorum ya biri elimde kalırsa diye
Kalmaz kalmaz merak etme o kadar çabuk zarar görecek parça değil onlar videoları var zaten youtube'de nasıl yapacağının açıp sakin bir kafayla izlersen yine yaparsın basit korkulacak bir şey değil rahat ol kendine güven

Halis~

80+
Abi bütçe söyleniyorsun ne oynayacağını söylemiyorsun beklentilerini söylemiyorsun insanların sana yardım etmesini bekliyorsun daa

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
YouTube aç ve yap knk sadece kablo karmaşası olur onuda 2-3 defa yaptıktan sonra düzeltirsin.

Abi bütçe söyleniyorsun ne oynayacağını söylemiyorsun beklentilerini söylemiyorsun insanların sana yardım etmesini bekliyorsun daa
Knk adam PC önerisimi istiyor bilgisayarcı önerisi istiyor sistemi tek tek topliycakmış montaj için

Halis~

80+
YouTube aç ve yap knk sadece kablo karmaşası olur onuda 2-3 defa yaptıktan sonra düzeltirsin.

Knk adam PC önerisimi istiyor bilgisayarcı önerisi istiyor sistemi tek tek topliycakmış montaj için
Harbi anlayamadık gitti

Top Bottom