Aklımda r5 5600 işlemci, b550m anakart, galax rtx 3060 veya rtx 3060ti'lı bir sistem var. Dar boğaz vs yapar mı bilmiyorum. AMD ekran kartları hakkında da pek bir fikrim yok. Aranıza yeni katıldım, tavsiyelerinizi bekliyorum.
darboğaz yapmaz ben de benzer bir sistem araştırıyorum bu aradaAklımda r5 5600 işlemci, b550m anakart, galax rtx 3060 veya rtx 3060ti'lı bir sistem var. Dar boğaz vs yapar mı bilmiyorum. AMD ekran kartları hakkında da pek bir fikrim yok. Aranıza yeni katıldım, tavsiyelerinizi bekliyorum.
İletişimde kalalım o zaman. Fikir alışverişi yapmamız güzel olur.darboğaz yapmaz ben de benzer bir sistem araştırıyorum bu arada
benim de kafamı hep kurcalayan soru bu ama monitör de önemli G-SYNC uyumlu mesela benim monitörAMD sistem kuracaksınız tavsiyem amd ekran kartı almanız. Bunun yanında xfx 6700 xt olabilir 3060ti den daha performanslı bir ekran kartı. Amd işlemci ile kullanınca performansı biraz daha fazla
AMD ekran kartlarında ani FPS düşüşü ve wattman hatası duydum. Bilginiz var ise yardımcı olur musunuz?AMD sistem kuracaksınız tavsiyem amd ekran kartı almanız. Bunun yanında xfx 6700 xt olabilir 3060ti den daha performanslı bir ekran kartı. Amd işlemci ile kullanınca performansı biraz daha fazla
AMD ekran kartlarında ani FPS düşüşü ve wattman hatası duydum. Bilginiz var ise yardımcı olur musunuz? SürücüAMD sistem kuracaksınız tavsiyem amd ekran kartı almanız. Bunun yanında xfx 6700 xt olabilir 3060ti den daha performanslı bir ekran kartı. Amd işlemci ile kullanınca performansı biraz daha fazla
Intel yerine önbelleği yüksek olduğu için AMD işlemci almak istiyorum. FPS oyunlarında fark ediyor sanırımBu nasıl bende alıcam tuf 3060 3fanlı modelITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600lüsünü bulamadım 12100fli daha ileri dönük 13. Nesil takabilirsiniz
Rx 6700xt kullanıyorum hiç başıma gelmedi açıkçası. Driver ve diğer sürücüler güncel olduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz. Bakımları da tamsa arkana bakma. Onlar eski kartlarda gecerliydiAMD ekran kartlarında ani FPS düşüşü ve wattman hatası duydum. Bilginiz var ise yardımcı olur musunuz?
G-sync destekleyen monitör Freesync da destekliyor diye biliyorum. İyi bir araştırma gerek modeli nedir?benim de kafamı hep kurcalayan soru bu ama monitör de önemli G-SYNC uyumlu mesela benim monitör
yanlış bilgi rx 6600 kullanıyorum ve devam ediyor hatalarRx 6700xt kullanıyorum hiç başıma gelmedi açıkçası. Driver ve diğer sürücüler güncel olduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz. Bakımları da tamsa arkana bakma. Onlar eski kartlarda gecerliydi
G-sync destekleyen monitör Freesync da destekliyor diye biliyorum. İyi bir araştırma gerek modeli nedir?
Lg 27GL650f-b monitörRx 6700xt kullanıyorum hiç başıma gelmedi açıkçası. Driver ve diğer sürücüler güncel olduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz. Bakımları da tamsa arkana bakma. Onlar eski kartlarda gecerliydi
G-sync destekleyen monitör Freesync da destekliyor diye biliyorum. İyi bir araştırma gerek modeli nedir?
6700xt kullanıyorum, 2 K monitörüm var Gigabyte G27QC modeli hiç öyle bir sorun yaşamadım.yanlış bilgi rx 6600 kullanıyorum ve devam ediyor hatalar
Monitör de FreeSync desteği var. Ekran özellikleri yazan yere bakabilirsin. https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gl650f-b.htmlLg 27GL650f-b monitör
Teknoloji biraz şans işi sana gelmez başkasına denk gelir devam ediyor amd sıkıntıları6700xt kullanıyorum, 2 K monitörüm var Gigabyte G27QC modeli hiç öyle bir sorun yaşamadım.
Monitör de FreeSync desteği var. Ekran özellikleri yazan yere bakabilirsin. https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gl650f-b.html