Max 20 k bütçem varAMD ekran kartı kullanabilirsiniz. Eskisi gibi sorun çıkarmıyor. Aynı bütçede daha fazla FPS alabiliyorsunuz.
MAX bütçeniz nedir?
Galax marka rtx ler nasıldır soğutma vs. Konusunda ? Baya uygun çünkğO işlemci konudaki 2 kartıda besler. Ama amd kart alacağım dersen işin şansa kalmış. Forumun arama kısmına wattman yazarsan 6000 serisinde sorun yaşayıp forumda paylaşan bir sürü kullanıcı var.
Hiç deneyimim olmadı.Max 20 k bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galax marka rtx ler nasıldır soğutma vs. Konusunda ? Baya uygun çünkğ
AMD alır mısınız?Max 20 k bütçem var
Galax marka rtx ler nasıldır soğutma vs. Konusunda ? Baya uygun çünkğ
F/p düşününce alasım geliyor ama tek atımlık kurşunum var. Sorun çıkmaması lazımAMD alır mısınız?
wattman aklınızın bir ucunda olsun amd alacaksanızAMD sistem kuracaksınız tavsiyem amd ekran kartı almanız. Bunun yanında xfx 6700 xt olabilir 3060ti den daha performanslı bir ekran kartı. Amd işlemci ile kullanınca performansı biraz daha fazla
İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve en ufak sorun yaşamadım. Amd ekran kartlarının fiyatı uygun evet ama stabil mi forumlarda şikayetler çok. Tek kurşununuz varmış riske girmeye bence de gerek yok 3060 veya 3060ti ile 5600 gayet stabil bir ikili.Aklımda r5 5600 işlemci, b550m anakart, galax rtx 3060 veya rtx 3060ti'lı bir sistem var. Dar boğaz vs yapar mı bilmiyorum. AMD ekran kartları hakkında da pek bir fikrim yok. Aranıza yeni katıldım, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekürlerİmzamdaki sistemi kullanıyorum ve en ufak sorun yaşamadım. Amd ekran kartlarının fiyatı uygun evet ama stabil mi forumlarda şikayetler çok. Tek kurşununuz varmış riske girmeye bence de gerek yok 3060 veya 3060ti ile 5600 gayet stabil bir ikili.