Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayarım ne kadar eder

Teşekkürler
  2. B

Hocam anlayamadım ben 6k ya koydum ama satılmıyor 2 haftadır maksimum 5-6 kişi yazmıştır onlarda halen daha pazarlık isteyenler zaten
  3. B

Merhaba gigabyte 1660super Toshiba kioxsia 500 gb m2 ssd Ryzen 5 3500 8 gb 3200 mhz ram Gigabyte b 450 s2h Corshair spec delta rgb kasa 550 w +80 plus corshair psu Sistemim bu arkadaşlar ne kadar eder sizce xbox series s almayı düşünüyorum ondan satıyorum
  4. B

Acil yardim lutfen ekranda goruntu yok

Monitorde simdi geldi hem hdmi hemde diger kanlo ile denedim
  5. B

Acil yardim lutfen ekranda goruntu yok

Beyler pc almistim da3 itopyadan pc yi bagladim monitore tum fanlar donuyor fakat monitorde no signal yaziyor napmam gerek
  6. B

10.000 lira PC önerisi

Msi kalitesiz yani :D
  7. B

İKİ OYUNCU TEK BİLGİSAYAR

Coook zor
  8. B

Toplama pc internete nasil baglanirim

Beyler pc topladim bekledigimden erken geldi kurdum fakat monitor gelmedi yarin gelicek inşallah sorum su deneyemedigim icin soruyorum internete baglanmak icin bitane antenli wireless adaptor aldim anakartin oraya taktim bu yeterli degilmi baglanmam icin ekstra biseye gerek yok
  9. B

5000 TL ye Alınabilecek En İyi F/P Sistem

Bi 2 ayi var abdullahin ama pc hocasi filan onlari takip etmenizide oneririm onlarinkide donanim arvisi kadar olmasada ucuz oluyor
  10. B

Keske olsaydi hocam suan ucmus fiyati zaten
  11. B

Da3 alaydin keske rami 8 yapip paran olunca bi 8 daha alirdin ben oyle aldim
  12. B

Da3 aldim monitor gelmedi daha ne yapabilirim lutfen yardim edim

Hocam sarjim bitmisti de kusura bakma yarin atacagim sabahtan
  13. B

Yuklenen dosya 3 mb dan buyuk olamaz diyor hocam
  14. B

Suan odama cektim ama ayri ayri cekip resimleri atiyorum 1 dk nereye bagladigimj tam olarak gostericem
  15. B

DA3 Aldim ilk geldigi zaman ne yapmaliyim ?

Aynen 1601386165 Geldi az once
  16. B

Arkadaslar merhaba oncelikle da3 aldim yaklasik 3 is gununde elime ulasti beklemiyordum bu kadar hizli olmasi o yuzden monitor almamistim az once geldi kasa fakat tv ye baglayamadim hdmi ile pc yi acinca calisiyor dakat baglayamiyoruk televizyona o sikinti bendemi yoksa kasalar baglanmazmi tv ye...
  17. B

Hocam birde ben suan tv ye baglayabiliyormuyum bunu monitor daha istanbulda bursaya 1 gun icunde gelmesi cok zor
  18. B

Kanka benimki cok erken geldi sayilir 2 is gunude kargoya verdiler yani dun verdi kargoya bugun dagitimda bekliyorum
  19. B

Arkadaslar merhaba Da3 aldim bugun kargoya verildi 2 gun icinde elimde olur buyuk ihtimalle fakat pc geldiginde ilk olarak ne yapmaliyim biraz yardim edermisiniz ?
Top Bottom