Ne zaman sipariş vermiştin ben de alıcam daArkadaslar merhaba Da3 aldim bugun kargoya verildi 2 gun icinde elimde olur buyuk ihtimalle fakat PC geldiginde ilk olarak ne yapmaliyim biraz yardim edermisiniz ?
Kanka benimki cok erken geldi sayilir 2 is gunude kargoya verdiler yani dun verdi kargoya bugun dagitimda bekliyorumNe zaman sipariş vermiştin ben de alıcam da
önce bios sonra w10 bütün driverleri kur sonra da parça testi yapArkadaslar merhaba Da3 aldim bugun kargoya verildi 2 gun icinde elimde olur buyuk ihtimalle fakat PC geldiginde ilk olarak ne yapmaliyim biraz yardim edermisiniz ?
direk da pc alındıktan osonra yapılması gerekenler izle ya daönce bios sonra w10 bütün driverleri kur sonra da parça testi yap
Hocam birde ben suan tv ye baglayabiliyormuyum bunu monitor daha istanbulda bursaya 1 gun icunde gelmesi cok zorönce bios sonra w10 bütün driverleri kur sonra da parça testi yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
direk da PC alındıktan osonra yapılması gerekenler izle ya da
itopya dan mı aldınKanka benimki cok erken geldi sayilir 2 is gunude kargoya verdiler yani dun verdi kargoya bugun dagitimda bekliyorum
Aynenitopya dan mı aldın
hoAynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geldi az once