Arama sonuçları: *

1. Bora Yağız

TOPLAMA PC GÜÇ KAYNAĞI VE İŞLEMCİ ÖNERİSİ

çok teşekkür ederim.hayırlı akşamlar :)
  2. Bora Yağız

link atabilirmisin ? 1588020096 site bana çok farketmiyor ama tabii ki öncelikli olarak itopya ve incehesap daha işime gelir.
  3. Bora Yağız

diğer arkadaşlara söylediğim gibi bütçe ne kadar az olursa benim için o kadar iyi olur.
  4. Bora Yağız

bakıcağım. 1588019853 dostum olabildiğince kaliteli parçalarla en düşük bütçeli sistem yapmaya çalışıyorum.
  5. Bora Yağız

ne önerirsin ? 1588019766 en düşük bütçeyle geleceğe dair sistem topluyorum.warzone olsun valorant olsun çıkacak oyunlar olsun rahat rahat oynamak istiyorum.ssdyi hemen değiştiriyorum.bir önerin varmı ?
  6. Bora Yağız

Gerekli bütçem var.Doların düşmesini beklersem karantinanın sonunda alırım anca bilgisayarı. :D Ben şimdi almayı düşünüyorum. 1588019655 Aynen öyle.
  7. Bora Yağız

Arkadaşlar oldukça düşük ama ileriye dönük bir sistem istedim ve performans odaklı topladığım bilgisayar şöyle; Sizce parçalar iyi mi? ? değiştirebileceğim bi parça varmıdır ? İşlemci ve Güç kaynağı önerisi verirseniz çok sevinirim. 1588019481
  8. Bora Yağız

Hangi bilgisayarı tercih etmeliyim ?

anakartlar arasında dağlar kadar fark var. 2. taraf bu konuda daha iyi sıvı soğutması var o yüzden yine 2.taraf daha iyi
  9. Bora Yağız

Hangi bilgisayarı tercih etmeliyim ?

tabii ki de 2. taraf daha iyi
  10. Bora Yağız

3500 TL'ye bu sistem uygunmudur

Sistemin hızını hissetmek istiyor isen harddiski bırakıp 480 gb veya 1 tane daha 240 gb SSD almanı öneririm.
  11. Bora Yağız

Sistem Toplama

Ryzen 5 2.nesillere bakabilirsin istersen
  12. Bora Yağız

Kasa ve ekran kartı için yardım!

yayın odaklı sistem toplayacaksın ve burda en çok dikkat etmeni gerektiren parçalardan biri sıvı soğutucu almak olucaktırYayınlar genellikle kullandığın işlemcinin çekirdeğini yer bitirir.Veya çok fazla para vermek istemiyor isen corsair hava soğutucularınıda öneririm
  13. Bora Yağız

Sistem Toplama

amd tabanlı toplamayı düşünüyor isen ekran kartı olarak F/P ürünü Asus RX580 Dual O.C. edition önerebilirim. :)
  14. Bora Yağız

6 bin tl Pc

Her sisteme iyi baktığın zaman , temizliklerini gerektiği zamanda yaparsan , her bilgisayar uzun ömürlü olur.Güzel bir sistem toplamışsın ama kasa konusunda keşke Gamepower'a baksaydın. F/P ürünlerinde başarılı bir üretici firma kendisi.Güle güle kullanmanı dilerim.
  15. Bora Yağız

3.000 İLA 4.000 TL ARASINDA F/P canavarı bilgisayar

PCH E CLASS Sistemine bakmanı öneririm. PC LİNKİ
  16. Bora Yağız

4000tl sistem önerisi

incehesap'tan bakmanı öneririm.Sitede F/P sistemler çok fazla olmakta.İstediğin gibi de özelleştirebilirsin
Top Bottom