Neler Yeni

Hangi bilgisayarı tercih etmeliyim ?

Hangi PC

• 1

Oylar: 0 0.0%
  • 2

Oylar: 1 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    1

BerkyDocy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Altıntaş
Öncelikler herkese iyi forumlar arkadaşlar. Az önce stok soğutucular ile ilgili bi konu açmıştım , gerekli cevabı forumcu arkadaşlarım fazlasıyla verdi , bu durumda ben de listemdeki bazı seçenekleri eleyerek 2 farklı PC arasında kararsız kaldım , sizce hangi PC'den yana tercihimi kullanmalıyım ?
1...................................................................................................2.
İşlemci :
Ryzen 5 3600.......................................................Ryzen 5 3600
Anakart: ROG Strix B450-E..............................................MSI B450 GAMING PLUS MAX
Ekran Kartı : RTX 2060 SUPER OC (3 Fan).................RTX 2060 SUPER (2 Fan)
Ram : Corsair V. Pro RGB (2x8) (3000 mh)..................GSKILL (2x8) (3200 mh)
Soğutucu : (mevcut değil).................................................Cooler Master ML240L Sıvı işlemci soğutucu
Kasa : Phanteks P400A.......................................................Phanteks P350X (Bu kasada dahili fan olmadığı için 3 adet fan ile birlikte alacağım)

Arkadaşlar bu konuda henüz çok yeniyim , DA'nın videoları ile biraz bişey öğrenmeye çalıştım ama en önemlisi sizlerin tavsiyeleriniz. 8500TL bütçem var , performans kadar görünüşe de önem veren birisiyim , sizce hangi sistemi almalıyım ? nedeni ile belirtirseniz çok sevinirim , gözünüze çarpan bariz eksikleri de söylemeniz bana yardımcı olucaktır. herkese iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
sağ taraf daha mantıklı geldi bana ama bi başkalarından da yardım al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Batuhan Özdemir
Öncelikler herkese iyi forumlar arkadaşlar. Az önce stok soğutucular ile ilgili bi konu açmıştım , gerekli cevabı forumcu arkadaşlarım fazlasıyla verdi , bu durumda ben de listemdeki bazı seçenekleri eleyerek 2 farklı PC arasında kararsız kaldım , sizce hangi PC'den yana tercihimi kullanmalıyım ?
1...................................................................................................2.
İşlemci :
Ryzen 5 3600.......................................................Ryzen 5 3600
Anakart: ROG Strix B450-E..............................................MSI B450 GAMING PLUS MAX
Ekran Kartı : RTX 2060 SUPER OC (3 Fan).................RTX 2060 SUPER (2 Fan)
Ram : Corsair V. Pro RGB (2x8) (3000 mh)..................GSKILL (2x8) (3200 mh)
Soğutucu : (mevcut değil).................................................Cooler Master ML240L Sıvı işlemci soğutucu
Kasa : Phanteks P400A.......................................................Phanteks P350X (Bu kasada dahili fan olmadığı için 3 adet fan ile birlikte alacağım)

Arkadaşlar bu konuda henüz çok yeniyim , DA'nın videoları ile biraz bişey öğrenmeye çalıştım ama en önemlisi sizlerin tavsiyeleriniz. 8500TL bütçem var , performans kadar görünüşe de önem veren birisiyim , sizce hangi sistemi almalıyım ? nedeni ile belirtirseniz çok sevinirim , gözünüze çarpan bariz eksikleri de söylemeniz bana yardımcı olucaktır. herkese iyi forumlar.
2. seçeneğin ekran kartını 1. ile değiştirip al kasa sana kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
tabii ki de 2. taraf daha iyi

cavitanil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cavit Anıl Özyavuz
Bence 2. Fakat şu sıra dolar yükseldi düşmesini beklersen daha da tasarruf edebilirsin.

semiX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Semih
Sağ taraf derim. Oc yaparsanız bile soğutucunuz taş gibi elinizde hazır :)

Stenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Faruk
Tabi kide sag taraf bence

Berkc1k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berk Atıfı
2. sitsem çünkü hem sıvı soğutması var, Ram'lerin MHz'leri yüksek ama eksi olarak ekran kartının 2 fanlı olması.

BerkyDocy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Altıntaş
anakartlar arasında dağlar kadar fark var. 2. taraf bu konuda daha iyi
sıvı soğutması var o yüzden yine 2.taraf daha iyi
anakartlar da ilk tarafın daha iyi olduğunu düşünerek toplamıştım ben ama , bir daha bakın isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,832
Üyeler
167,009
Son üye
Tırcılar Alemi
Top Bottom