Arama sonuçları: *

1. Cagdas1905

Çözüldü✓ Bilgisayar topladım yorumlarınızı bekliyorum

Herkese çok teşekkür ederim uzun uğraşlar sonucu sistem toplandı. Güncel hali budur bütün herşeyin birbiriyle uyumu var 45k ya toplanan bir sistem gönül rahatlığıyla alabilirsiniz baya araştırıldı :)
  2. Cagdas1905

MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart sizce bu sisteme nasıl olur peki?
  3. Cagdas1905

cl36 6000 mhz benim işimi görür mü o zaman öyle diyim :)
  4. Cagdas1905

cl36 6000 mhz olması iyi mi sence tek uyumlu bu cins gözüküyor alacağım siteden :) 1726076573 ramların anakart ile uyumluluğuna nasıl bakacağım ? AMD nin sitesinden bakıyorum birde anakartın sitesinden ram uyumluluklarına mı bakmam gerekiyor
  5. Cagdas1905

Sıkıntılı tarafı alacağım site de expo ram gösteriyor ama amd nin kendi sitesinden kontrol ettiğimde listede gözükmüyor
  6. Cagdas1905

dostum bu amd expo olayını biliyor musun? Ona göre uyumlu alacağım etki ediyor mu sıkıntı yaşar mıyım?
  7. Cagdas1905

valla bende bilmiyorum önerilerle yaptım
  8. Cagdas1905

Bu sisteme ne ram önerirsin ben bilmiyorum öyle yüksek mhz düşük gecikme falan bakıp koydum 1726074315 ana kartta mosfet soğutucu varmış ama küçükmüş yine de iş görür mü sence
  9. Cagdas1905

yani anakart çok mu ısınır diyorsun kasa havadar ortamda olacak 1726066199 Arkadaşlar anakart konusunda ne düşünüyorsunuz ? @fury_ arkadaşımıza katılıyor musunuz?
  10. Cagdas1905

3.5k koyuyor bütçe aşılıyor
  11. Cagdas1905

anakart konusunda bilen kullanan var mı tavsiye üzerine bunu seçtim ne düşünüyorsunuz? 1726062390 peki bu SSD çok mu kötü yetmez mi ?
  12. Cagdas1905

Oyunlarda performans ile alakalı bir durum yoksa istiyorsa 10dakikada atacağı dosyayı 1 saatte atsın önemsiz :)
  13. Cagdas1905

Anlamadığım şey bu yazdırma hızı vs bana ne gibi faydası oluyor?
  14. Cagdas1905

Ne sebeple olmadığını düşünüyorsun? 1726061176 4.5k artıyor bence değecek bir ekstra özellik yok genelde fps oynuyorum 1726061223 SSD önerirmisin ne almalıyım mesela. Bu arada sadece fps oyunu oynuyorum çok detaycı değilim
  15. Cagdas1905

evet arkadaşlar topladığım almak istediğim sistem budur. Eksik gedik şunu şöyle yapabilirsin önerebileceğiniz bir durum varsa yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  16. Cagdas1905

rx7900 mü? 4070 süper mi?

arkadaşlar bu videoyu bi incelermisiniz 2 teknolojiyi kıyaslıyor ve fps farkları yok. Sizce de bu şekilde mi?
  17. Cagdas1905

teşekkürler biraz tartışma çıktı da olur böyle şeyler bakıcaz :) Şimdi bu farkı araştırıyorum dlss ve amd atarafının teknolojilerini
  18. Cagdas1905

teşekkürler kardeşim
Top Bottom