Arama sonuçları: *

1. Can Özdemir

EKRAN KARTI İÇİN HELP

3070 beklemek mantıklı olacaktır fakat bekleyemem diyorsanız 2070 süper 2k da oyununa göre yetecektir Forza Motorsport 7 2k ultra 70fps oynuyorum.
  2. Can Özdemir

Yazılım için ne kadar bütçe ayrılmalı?

Evet bende ilk kasa aldım fakat yazılım,video,animasyon gibi çok çeşitli konularda çalıyorum bu aralar iyice makine öğrenmesi ile ilgili bilgi topluyorum 1601047200 Ne iş yaparsın şuan dersen Kasiyerim Aynı zamanda Medipol üniversitesinde patoloji okuyorum yani hayalim yazılım muh. Olsada...
  3. Can Özdemir

Yazılım için ne kadar bütçe ayrılmalı?

Tamamıyla ne üstüne gitmek isteğinize göre değişir 15k bütçe ayırdım ben yanlışlıkla :) şakası bir yana ciddi anlamada yazılım büyük bir konu mobil oyun uyulma web yazılım gibi gibi ne konularla çalışacağına bağlı olarak bir sistem düşebilirsiniz fakat yazılım için en malulü ciddi bir laptop...
  4. Can Özdemir

5000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Ne alaka ya :) Anakarttan kısılabilir yani sonuçları göze alınarak. 15k bütçe ile b450m kullanıyorum.
  5. Can Özdemir

bu bilgisayar nasıl?darboğaz mı?

İstanbul'da iseniz qp itopya sinerji gibi yerlerin mağazalarına gidip almaya ikna edin ailenizi vatanda cidden içler acısı.
  6. Can Özdemir

Kasa Montaj Yapımı

Yaparsın korkma çok bir zorluğu yok zaten kılavuzlar da yazıyor internete çok video var izleye izleye yaparsın zorlandığını yerde biz buradayız elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
  7. Can Özdemir

İncehesap Bu sistem Alınır mı?

Aynen yanlış olmuş
  8. Can Özdemir

İncehesap Bu sistem Alınır mı?

Kasaya ne gerek var ekran kartı alması lazım kasa en kolay değişecek parçalardan
Top Bottom