Neler Yeni

Yazılım için ne kadar bütçe ayrılmalı?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ilk defa güzel bir PC toplama kararı aldım. Bu yıl sınavdan sonra yazılıma atılacağım. Hem yazılım hemde tek tük oyunlar için ne kadar bir bütçe koymalıyım. Ben 5000-5500 tllik bir bütçe koymayı düşündüm, sonradan bazı parçaları yükseltmek koşuluyla yeterli olur mu?
DONANIM ARSİVİ 3 E BAKABİLİRSİN

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
evet ya laptopta şart. Şuan 12.sınıf öğrencisiyim yani sınav yılım. Öncesinden yazılıma girişmedim. Sınavdan sonra mezuna kalmazsam hemen başlayacağım. Işleri ilerletince 2 sene sonra bir laptop alabilirim ama şuan 2 si birden zor. Laptop alsam gönlüm kasada kalacak kasa alsam bu sefer laptopta gönlüm kalacak. Ilk olarak kasayı düşündüm bilemiyorum doğru mu artık.
Evet bende ilk kasa aldım fakat yazılım,video,animasyon gibi çok çeşitli konularda çalıyorum bu aralar iyice makine öğrenmesi ile ilgili bilgi topluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne iş yaparsın şuan dersen Kasiyerim Aynı zamanda Medipol üniversitesinde patoloji okuyorum yani hayalim yazılım muh. Olsada çalıştığım için derse pek vakit ayırmadim ve buraya geldik önümüzdeki sınavlara hazırlık yapıyorum

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Mehmet Anıl

80+ Silver

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Amd gerek driver gerek fazla güç tüketimi ve ısınma gibi sorunlarıyla dolu . Ayrıca grafik ve tasarım için nvenc teknolojisi NVidia tarafını bayağı güçlendiriyor. Bence nVidia bir kart ve amd bir işlemciye yönel.

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Amd gerek driver gerek fazla güç tüketimi ve ısınma gibi sorunlarıyla dolu . Ayrıca grafik ve tasarım için nvenc teknolojisi NVidia tarafını bayağı güçlendiriyor. Bence nVidia bir kart ve amd bir işlemciye yönel.
ben rx 570 veya 580 düşünmüştüm. Bu segmentte Nvidia tarafından ne önerirsin peki

Top Bottom