Ilk defa güzel bir PC toplama kararı aldım. Bu yıl sınavdan sonra yazılıma atılacağım. Hem yazılım hemde tek tük oyunlar için ne kadar bir bütçe koymalıyım. Ben 5000-5500 tllik bir bütçe koymayı düşündüm, sonradan bazı parçaları yükseltmek koşuluyla yeterli olur mu?
evet ya laptopta şart. Şuan 12.sınıf öğrencisiyim yani sınav yılım. Öncesinden yazılıma girişmedim. Sınavdan sonra mezuna kalmazsam hemen başlayacağım. Işleri ilerletince 2 sene sonra bir laptop alabilirim ama şuan 2 si birden zor. Laptop alsam gönlüm kasada kalacak kasa alsam bu sefer laptopta gönlüm kalacak. Ilk olarak kasayı düşündüm bilemiyorum doğru mu artık.
Evet bende ilk kasa aldım fakat yazılım,video,animasyon gibi çok çeşitli konularda çalıyorum bu aralar iyice makine öğrenmesi ile ilgili bilgi topluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne iş yaparsın şuan dersen Kasiyerim Aynı zamanda Medipol üniversitesinde patoloji okuyorum yani hayalim yazılım muh. Olsada çalıştığım için derse pek vakit ayırmadim ve buraya geldik önümüzdeki sınavlara hazırlık yapıyorum
Amd gerek driver gerek fazla güç tüketimi ve ısınma gibi sorunlarıyla dolu . Ayrıca grafik ve tasarım için nvenc teknolojisi NVidia tarafını bayağı güçlendiriyor. Bence nVidia bir kart ve amd bir işlemciye yönel.
Amd gerek driver gerek fazla güç tüketimi ve ısınma gibi sorunlarıyla dolu . Ayrıca grafik ve tasarım için nvenc teknolojisi NVidia tarafını bayağı güçlendiriyor. Bence nVidia bir kart ve amd bir işlemciye yönel.