Arama sonuçları: *

1. Carlzberg

Çözüldü✓ Kendi sistemimi toplayacağım nereden başlamalıyım?

Sıralamayı yazdım hocam yukarıya.
  2. Carlzberg

Çözüldü✓ Kendi sistemimi toplayacağım nereden başlamalıyım?

Youtube'da bir çok detaylı rehber videosu var izleyerek fikir sahibi olabilirsin. Yine de basitçe sıralamak gerekirse; İşlemci - anakarta SSD - anakarta RAM - anakarta Anakart - kasaya Radyatör - kasaya Termal macun - işlemciye Soğutucu - işlemciye PSU - kasaya Tüm kablolar - anakarta Ekran...
  3. Carlzberg

9070 xt 9800x3d olan pc mi ana kart alacağım

9800X3D ile kullanıyorum ben herhangi bir problem yaşamadım, denk gelmiştir belki ben görmedim o tarz konular varsa atabilir misiniz, inceleyeyim. Ne gibi şikayetler, nerelerde, örnek varsa gönderebilir misiniz, inceleyelim
  4. Carlzberg

9070 xt 9800x3d olan pc mi ana kart alacağım

Bütçe yeterse X870-E Carbon Wi-Fi 'a yönelin, olmuyorsa Tomahawk sağlam ve yeterli bir parça. Ne gibi bir sorun? 9 serisi derken ekran kartı olarak mı sorun?
  5. Carlzberg

Gaming Gen TR Rezilliği - 1 Haftadır Bıktırdırlar

Hayır ben değilim, şu konuda yorum yapmadan önce okuma zahmetini gösteren herkes zeki. Ne yazık ki sen gösterememişsin :) Neyse en azından hatanı kabul edebilmişsin. O da bir şeydir.
  6. Carlzberg

Gaming Gen TR Rezilliği - 1 Haftadır Bıktırdırlar

Geçmiş olsun, bu tarz konuları çok görüyorum ve bu sitenin desteği gerçekten hep yuvarlak cevaplar verip başından savmak için binbir türlü yalan söylüyor. Ben de müşteri temsilcilerini aramaya çalıştığımda 2 defa suratıma kapattılar sıra bana gelince. Site üzerinden canlı desteğe yazdığımda da...
Geri