Hakkı.bulut
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ne gibi bir sorun? 9 serisi derken ekran kartı olarak mı sorun?msi önermiyorum ben, sürekli bir sorun çıkıyor 9*** serisinde, bütçen varsa asus al yoksa x670 serisine yönel bi fark yok zaten
hep ryzen 9000* serisi , hem 9000 serisi gpular, görüntü gelmiyor garantiye gönderiyolar insanlar, bi uyumsuzluk var sadece msidan duyuyorum.Bütçe yeterse X870-E Carbon Wi-Fi 'a yönelin, olmuyorsa Tomahawk sağlam ve yeterli bir parça.
Ne gibi bir sorun? 9 serisi derken ekran kartı olarak mı sorun?
9800X3D ile kullanıyorum ben herhangi bir problem yaşamadım, denk gelmiştir belki ben görmedim o tarz konular varsa atabilir misiniz, inceleyeyim.hep ryzen 9, hem 9000 serisi gpular, görüntü gelmiyor garantiye gönderiyolar insanlar, bi uyumsuzluk var sadece msidan duyuyorum.
Ne gibi şikayetler, nerelerde, örnek varsa gönderebilir misiniz, inceleyelimmsi bu aralar çok şikayet görüyorum ben de tomahawk severdim biraz düşündürmeye başladı alanların çoğu garantiye gönderdiğini söylüyor
![]()
Asrock X870 Riptide WiFi AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunada bakabilirsin
turuncu forum sitesinin 9800x3d ana konusunda ve 9070/9070xt konusunda görebilirsiniz.9800X3D ile kullanıyorum ben herhangi bir problem yaşamadım, denk gelmiştir belki ben görmedim o tarz konular varsa atabilir misiniz, inceleyeyim.
Ne gibi şikayetler, nerelerde, örnek varsa gönderebilir misiniz, inceleyelim
konu içlerinde tek tek bulmam imkansız bir çok konuda öneri yaparken fiyatı o zaman çok uygundu onerdiklerime ya başkaları yorum attı alma bende var tarzında ya da daha önce kullananlar olduğunu söyledi bende şaşırdım hatta önermemeye başladım sonra9800X3D ile kullanıyorum ben herhangi bir problem yaşamadım, denk gelmiştir belki ben görmedim o tarz konular varsa atabilir misiniz, inceleyeyim.
Ne gibi şikayetler, nerelerde, örnek varsa gönderebilir misiniz, inceleyelim
ben araştırma yapmadım kanka bana gelen geri bildirimlerden yola çıkarak artık önerilerime eklemiyorum zaten aynı fiyata asrock varken normaldede msi onermemturuncu forum sitesinin 9800x3d ana konusunda ve 9070/9070xt konusunda görebilirsiniz.
tomahawk daha dolu bir KartMSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI Mi MSI MAG X870 GAMING Mİ hangisi daha iyi olur.
işlemcileri yaktığını bilmiyordum değişik bir şey ve önlem de alınmadı herhaldekonu içlerinde tek tek bulmam imkansız bir çok konuda öneri yaparken fiyatı o zaman çok uygundu onerdiklerime ya başkaları yorum attı alma bende var tarzında ya da daha önce kullananlar olduğunu söyledi bende şaşırdım hatta önermemeye başladım sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben araştırma yapmadım kanka bana gelen geri bildirimlerden yola çıkarak artık önerilerime eklemiyorum zaten aynı fiyata asrock varken normaldede msi onermem
islemci yakma vs ben görmedim sadece bana yazılanlar içinden söyledim zaten elektronik şans işi kanka bir arkadaşım vardı asus rog aldı garantiye gönderdi değişim geldi gene bozuk geldi 2 kart üst üste bozuk çıktı şans işi yani belkide 100 karttan 2 bozuk vardi ikiside çocuğa denk geldiişlemcileri yaktığını bilmiyordum değişik bir şey ve önlem de alınmadı herhalde