9070 xt 9800x3d olan pc mi ana kart alacağım

msi önermiyorum ben, sürekli bir sorun çıkıyor 9*** serisinde, bütçen varsa asus al yoksa x670 serisine yönel bi fark yok zaten

Bütçe yeterse X870-E Carbon Wi-Fi 'a yönelin, olmuyorsa Tomahawk sağlam ve yeterli bir parça.

msi önermiyorum ben, sürekli bir sorun çıkıyor 9*** serisinde, bütçen varsa asus al yoksa x670 serisine yönel bi fark yok zaten
Ne gibi bir sorun? 9 serisi derken ekran kartı olarak mı sorun?

Bütçe yeterse X870-E Carbon Wi-Fi 'a yönelin, olmuyorsa Tomahawk sağlam ve yeterli bir parça.

Ne gibi bir sorun? 9 serisi derken ekran kartı olarak mı sorun?
hep ryzen 9000* serisi , hem 9000 serisi gpular, görüntü gelmiyor garantiye gönderiyolar insanlar, bi uyumsuzluk var sadece msidan duyuyorum.

hep ryzen 9, hem 9000 serisi gpular, görüntü gelmiyor garantiye gönderiyolar insanlar, bi uyumsuzluk var sadece msidan duyuyorum.
9800X3D ile kullanıyorum ben herhangi bir problem yaşamadım, denk gelmiştir belki ben görmedim o tarz konular varsa atabilir misiniz, inceleyeyim.

msi bu aralar çok şikayet görüyorum ben de tomahawk severdim biraz düşündürmeye başladı alanların çoğu garantiye gönderdiğini söylüyor

bunada bakabilirsin
Ne gibi şikayetler, nerelerde, örnek varsa gönderebilir misiniz, inceleyelim

yanan tüm 9800x3d ler x870 tomahawk anakartta kullanılıyordu. tesadüf müdür bende bilemiyorum, işlemcinin oturma problemi var diyorlardı.

9800X3D ile kullanıyorum ben herhangi bir problem yaşamadım, denk gelmiştir belki ben görmedim o tarz konular varsa atabilir misiniz, inceleyeyim.

turuncu forum sitesinin 9800x3d ana konusunda ve 9070/9070xt konusunda görebilirsiniz.

konu içlerinde tek tek bulmam imkansız bir çok konuda öneri yaparken fiyatı o zaman çok uygundu onerdiklerime ya başkaları yorum attı alma bende var tarzında ya da daha önce kullananlar olduğunu söyledi bende şaşırdım hatta önermemeye başladım sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turuncu forum sitesinin 9800x3d ana konusunda ve 9070/9070xt konusunda görebilirsiniz.
ben araştırma yapmadım kanka bana gelen geri bildirimlerden yola çıkarak artık önerilerime eklemiyorum zaten aynı fiyata asrock varken normaldede msi onermem

konu içlerinde tek tek bulmam imkansız bir çok konuda öneri yaparken fiyatı o zaman çok uygundu onerdiklerime ya başkaları yorum attı alma bende var tarzında ya da daha önce kullananlar olduğunu söyledi bende şaşırdım hatta önermemeye başladım sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben araştırma yapmadım kanka bana gelen geri bildirimlerden yola çıkarak artık önerilerime eklemiyorum zaten aynı fiyata asrock varken normaldede msi onermem
işlemcileri yaktığını bilmiyordum değişik bir şey ve önlem de alınmadı herhalde

işlemcileri yaktığını bilmiyordum değişik bir şey ve önlem de alınmadı herhalde
islemci yakma vs ben görmedim sadece bana yazılanlar içinden söyledim zaten elektronik şans işi kanka bir arkadaşım vardı asus rog aldı garantiye gönderdi değişim geldi gene bozuk geldi 2 kart üst üste bozuk çıktı şans işi yani belkide 100 karttan 2 bozuk vardi ikiside çocuğa denk geldi :D

Geri