Arama sonuçları: *

1. Charrins

Oyuncu Laptop'u vs Masaüstü PC

masaüstün gayet sağlam laptopta daha düşük fps alırsın ekran kartına çok yüklenen oyunda bile çok fark olmaz masaüstü her türlü
  2. Charrins

Kasa yeterli olur mu

5600 ve 6600xt 550 w ile kullanıyorum yetip artıyor
  3. Charrins

Bu Sisteme ekran kartı ne alayım

https://www.trendyol.com/zotac/geforce-rtx-3050-twin-edge-oc-8gb-gddr6-128bit-nvidia-ekran-karti-p-268312702?boutiqueId=602997&merchantId=458642&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.88.4 bu...
  4. Charrins

AMD ci değilim işte 1 k fazla vereyim amdden olsun ben bunu yıllarca kullanicam ekran kartı konusunda nvdia tercihim
  5. Charrins

Bakalım çok bir problem olmaz gibi yaa sipariş verdik artık yolda AMD istemiyorum yaa 3050 veya indirim yakalarsam 3060
  6. Charrins

Yok mavi alınmaz yaa ben ses heveslisi değilim gece çok kullanıyorum yazın kapılarda açık olacak yan odadan kalkıp gelmesinler
  7. Charrins

Evet yaa 1k ya çıkmadan sorunsuz klavye yok sanırım hepsi bozuluyor kısa sürede
  8. Charrins

Bende onu bekliyorum bi klavye birde ekran kartı aldimmi tamam
  9. Charrins

Ramlerde geldi ama hepsi gelse ne daha ekran kartı sipariş vermedim görüntü bile alamicam
  10. Charrins

An itibariyle 5600 geldi ama daha gelen başka parça yok bakışırız artık :D
  11. Charrins

bu klavye baya şans işi sanırım yaa hangi klavyeye baksam tuşlar basmıyor yorumu var bir sürü benim 10 yıllık laptumun klavyesi daha teklemedi bile mekaniklerdemi var bu problem
  12. Charrins

evet ama maksımum 8 k ya filan bulmam lazım onu aşıyorum yoksa bütçeyi
  13. Charrins

bilek desteği gerçekten aradıgım bi özellik yıllarca laptoptan oynadım hep kendi klavyesini kullandım bir nevi bilek destekli gibi oluyor onlarda desteksiz klavye kullanamıyorum
  14. Charrins

@DerratiX bana bir klavye önerebilir misin 2 gün sonra tuşu bozulan bir sürü klavye var var mı bildiğin böyle sorunsuz sağlam red switch tercihimdir birde bilek desteği maks 600 çok sağlam bu dersen 700 olur bütçe
  15. Charrins

evet 11400f le yetincek olsam laptopu satmazdım parçalara baktıgımız zaman normal fiyatı ekran kartıda palit bende suan anakart modelini düşürüp asus olmayan 3050 tercih edersem fiyat düşüyor zaten ama ana bileşenlerim bi tık dolu dolu olmasada en azından daha tercihedilen markalar olsun istedim
  16. Charrins

link atarmısın 3050 li sistemi 1649952828 baktıgım zaman olumsuz yorum görmedim forumlarda ve 998 tl ye gayet uygun fiyat açısından ha ama indirim beklersniz 1k ya başka markada bulursunuz kesin
  17. Charrins

attıgım parçaların hepsini aldım ben suan toplam 8050 tl tuttu bi ekran kartım eksik şuan olurda 6 k civarlarında asusun dual 3050 kartını denk getirirsem alıcam yani 14 kusura bitirmek isitiyorum
  18. Charrins

sogutma ve bir kaç ekstra port dışında cok uçurum bir fark yok gibi ya beklemek istemedim bana lazım alabilecek bütün özellikler var bu karttda bi eksiği yok varmı sizce
  19. Charrins

parça parça pc toplayacağım

işlemcinin testlerine baktım ki zaten özellik olarak ta yok 5600x ten hiç bir eksisi yok neredeyse aradaki fiyat farkı çok ama
  20. Charrins

parça parça pc toplayacağım

benim konuma bir bak bende yeni topluyorum suan ekran kartsız 8k da bütün parçalar tamam mesajlarda attım incele bi
Geri