Bu Sisteme ekran kartı ne alayım

1-2 sene sonra üzebilir.
ya bu suan benim için ideal minumun bütçede toparlamaya çalışıyorum 2 sene gitse zaten 500 gb yetmez bana illaki almam lazım düzgün bir şey
sizce sistemin şuanki fiyatı makulmu peki ekran kartınıda uyguna alırsam15 kyı gecmeden toplamış olucam

ya bu suan benim için ideal minumun bütçede toparlamaya çalışıyorum 2 sene gitse zaten 500 gb yetmez bana illaki almam lazım düzgün bir şey
sizce sistemin şuanki fiyatı makulmu peki ekran kartınıda uyguna alırsam15 kyı gecmeden toplamış olucam
Yani, o anakartı almazdım ben. indirimle B550-A PRO o fiyatlara düşüyor.

Yani, o anakartı almazdım ben. indirimle B550-A PRO o fiyatlara düşüyor.
sogutma ve bir kaç ekstra port dışında cok uçurum bir fark yok gibi ya beklemek istemedim bana lazım alabilecek bütün özellikler var bu karttda bi eksiği yok varmı sizce

bende aynı sistemi toplamaya çalışıyorum indirim ve kampanyalarla r5 5600x ve 3060 olarak geri kalan her şey aynı
attıgım parçaların hepsini aldım ben suan toplam 8050 tl tuttu bi ekran kartım eksik şuan olurda 6 k civarlarında asusun dual 3050 kartını denk getirirsem alıcam yani 14 kusura bitirmek isitiyorum

attıgım parçaların hepsini aldım ben suan toplam 8050 TL tuttu bi ekran kartım eksik şuan olurda 6 k civarlarında asusun dual 3050 kartını denk getirirsem alıcam yani 14 kusura bitirmek isitiyorum
3050li sistemi 14kya mı toplayacaksın :D :D :D :D :D :D 6600 alsana ya da hazır 3050 bile var daha ucuzuna :D

attıgım parçaların hepsini aldım ben suan toplam 8050 TL tuttu bi ekran kartım eksik şuan olurda 6 k civarlarında asusun dual 3050 kartını denk getirirsem alıcam yani 14 kusura bitirmek isitiyorum
ramlari araştırdın mı

Araştırmadım bile ilk çıkan bu

link atarmısın 3050 li sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktıgım zaman olumsuz yorum görmedim forumlarda ve 998 TL ye gayet uygun fiyat açısından ha ama indirim beklersniz 1k ya başka markada bulursunuz kesin
indirim bekliyeceğim mecburen

Diyosan 11400f yetmez
12400flisi

Diyosan 11400f yetmez
12400flisi
evet 11400f le yetincek olsam laptopu satmazdım parçalara baktıgımız zaman normal fiyatı ekran kartıda palit bende suan anakart modelini düşürüp asus olmayan 3050 tercih edersem fiyat düşüyor zaten ama ana bileşenlerim bi tık dolu dolu olmasada en azından daha tercihedilen markalar olsun istedim

Geri