DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
1-2 sene sonra üzebilir.aldım yaa oda benim işimi görür üzmicektir
1-2 sene sonra üzebilir.aldım yaa oda benim işimi görür üzmicektir
ya bu suan benim için ideal minumun bütçede toparlamaya çalışıyorum 2 sene gitse zaten 500 gb yetmez bana illaki almam lazım düzgün bir şey1-2 sene sonra üzebilir.
Yani, o anakartı almazdım ben. indirimle B550-A PRO o fiyatlara düşüyor.ya bu suan benim için ideal minumun bütçede toparlamaya çalışıyorum 2 sene gitse zaten 500 gb yetmez bana illaki almam lazım düzgün bir şey
sizce sistemin şuanki fiyatı makulmu peki ekran kartınıda uyguna alırsam15 kyı gecmeden toplamış olucam
sogutma ve bir kaç ekstra port dışında cok uçurum bir fark yok gibi ya beklemek istemedim bana lazım alabilecek bütün özellikler var bu karttda bi eksiği yok varmı sizceYani, o anakartı almazdım ben. indirimle B550-A PRO o fiyatlara düşüyor.
bende aynı sistemi toplamaya çalışıyorum indirim ve kampanyalarla r5 5600x ve 3060 olarak geri kalan her şey aynıMaks bütçe 7.5 k önerilerinizi bekliyorum
Şuan toplam 8k ediyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
attıgım parçaların hepsini aldım ben suan toplam 8050 tl tuttu bi ekran kartım eksik şuan olurda 6 k civarlarında asusun dual 3050 kartını denk getirirsem alıcam yani 14 kusura bitirmek isitiyorumbende aynı sistemi toplamaya çalışıyorum indirim ve kampanyalarla r5 5600x ve 3060 olarak geri kalan her şey aynı
3050li sistemi 14kya mı toplayacaksınattıgım parçaların hepsini aldım ben suan toplam 8050 TL tuttu bi ekran kartım eksik şuan olurda 6 k civarlarında asusun dual 3050 kartını denk getirirsem alıcam yani 14 kusura bitirmek isitiyorum
ramlari araştırdın mıattıgım parçaların hepsini aldım ben suan toplam 8050 TL tuttu bi ekran kartım eksik şuan olurda 6 k civarlarında asusun dual 3050 kartını denk getirirsem alıcam yani 14 kusura bitirmek isitiyorum
link atarmısın 3050 li sistemi3050li sistemi 14kya mı toplayacaksın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6600 alsana ya da hazır 3050 bile var daha ucuzuna
![]()
baktıgım zaman olumsuz yorum görmedim forumlarda ve 998 tl ye gayet uygun fiyat açısından ha ama indirim beklersniz 1k ya başka markada bulursunuz kesinramlari araştırdın mı
indirim bekliyeceğim mecburenlink atarmısın 3050 li sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baktıgım zaman olumsuz yorum görmedim forumlarda ve 998 TL ye gayet uygun fiyat açısından ha ama indirim beklersniz 1k ya başka markada bulursunuz kesin
evet 11400f le yetincek olsam laptopu satmazdım parçalara baktıgımız zaman normal fiyatı ekran kartıda palit bende suan anakart modelini düşürüp asus olmayan 3050 tercih edersem fiyat düşüyor zaten ama ana bileşenlerim bi tık dolu dolu olmasada en azından daha tercihedilen markalar olsun istedimDiyosan 11400f yetmez
12400flisiJoker 5T12-K - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Joker 5T12-K oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com