rtx 3060 şuan 8300lerde 7500e düşerse alabilirsin aslında bende bu akşam incehesap gaming gecesini bekliyorumRamlerde geldi ama hepsi gelse ne daha ekran kartı sipariş vermedim görüntü bile alamicam
klavye olarak gamepower ogre tavsiye ederdim ama ondada kronik sorun varmış gerçi kronik sorunsuz klavye yok galibaBende onu bekliyorum bi klavye birde ekran kartı aldimmi tamam
ben 100 küsür TL'ye James Donkey 610 almıştım 2-3 senedir aktif kullanıyorum sorun çıkarmadı hiç yalnız blue swicht çok rahatsız ediyor bi süre sonra param olursa bende red alıcamEvet yaa 1k ya çıkmadan sorunsuz klavye yok sanırım hepsi bozuluyor kısa sürede
Yok mavi alınmaz yaa ben ses heveslisi değilim gece çok kullanıyorum yazın kapılarda açık olacak yan odadan kalkıp gelmesinlerben 100 küsür TL'ye James Donkey 610 almıştım 2-3 senedir aktif kullanıyorum sorun çıkarmadı hiç yalnız blue swicht çok rahatsız ediyor bi süre sonra param olursa bende red alıcam
8-8.5 3060'a verene kadar Rx6600XT alırsın yaaaa. Neden amd istemiyorsun yaaaa.Bakalım çok bir problem olmaz gibi yaa sipariş verdik artık yolda
AMD istemiyorum yaa 3050 veya indirim yakalarsam 3060
6600xt ikisinide tokatlıyor haberin olsunBakalım çok bir problem olmaz gibi yaa sipariş verdik artık yolda
AMD istemiyorum yaa 3050 veya indirim yakalarsam 3060