Arama sonuçları: *

1. Cheazy

R5 5600 Rx 480 sistem topluyorum.

555 yıllık kullanılan pentium işlemciler hâlâ çalışabiliyor. İşlemci çok fazla bozulan bir şey değil. 500-600 tl fark varsa o parayla da işlemci soğutucu alınabilir. Kendi tecrübelerine dayanarak belki birilerine bir şey katarım diye yazdım. Ordan zıplamana gerek yok. Üslubunu düzelt! 1737847751...
  2. Cheazy

Ben sürekli ticaret yapıyorum oralarda kimseyi isim verip baltalamak istemem ama biri sattığı kartın fanlarını yağlıyor, diğeri toplu kart alan alıcılara bozuk çöp korozyonlu kart yolluyor, diğerleride aynı şey. Fazla güvenilir gibi gözüken adamlarda yamukluk yapabiliyor. İmkanın varsa git gör...
  3. Cheazy

2. Elli sıfırlı falan bir sistem toplamış birisiyim. Kasa tamamen sıfır alınmalı. 2. El 100-200 daha düşüreyim fiyatı diyi milletin çarma çürük fanları olan, çiziği eziği büzüğü olan bir kasa almaya gerek yok. Harta kötü marka mesh bir kasa alıp kullanın. Fanları canınızı sıkarsa istediğiniz...
  4. Cheazy

Beb sıfır msı a520 mapro aldım. 2. Elde r5 5600 aldım. Taktığımda herhangi bir bios güncellemesi yapmadım. 1-2 ay oldu sorun yok.
  5. Cheazy

SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR

Kasa ATX olacaksa anakart mAtx olmasın. Buda hepinize örnek olsun.
  6. Cheazy

Sistemi satmalı mıyım?

Bunlara ek sistemin hızlo açılmasını istiyorum şifre giriş ekranıyla falan uğraşmak istemiyorum. O yüzden şifreyi gittim kaldırdım. Daha da koymam zaten. 1737500958 Sattım zaten kafayı yedi de bende kafayı yedim. Evde dura dura canım sıkıldı. İnsan valorantı özler mi? Valoranta bile hasret...
  7. Cheazy

Sistemi satmalı mıyım?

Valla o kadar deli ergen pislik birisiki kendisi gider babama şikayet eder babamda beni döver veyahut bir yerine zarar verir herhangi, misal masa, klavye mouse gibi. Yine aldırtırımda zaman israfı.
  8. Cheazy

Sistemi satmalı mıyım?

Eve yıllardır aldıramadığım ve bu uğur için delirdiğim sürenin sonun gelmiş bulunmaktayız. Tam ben keyifli keyifli oyunlarımı oynarım diye düşünürken aile krizi sinir krizimide tetikliyor. R5 5600 Zoko kasa Asus dual 6600xt 16 ram 500w cooler master psu 1 tb m2 ssd kingston Msı a520 Böyleli...
  9. Cheazy

Nasıl sistem alınır mı uyumsuzluk var mı?

Usb 2.0 la 3.0 la normal düz farkı nedir bana açıklar mısın? Ben normalde taktığım zaman hepsi aynı görevi görmüyor mu zaten. Saçmalığın daniskası yorumların var. M2 desteğinin 2 tane olmasını istiyorsan anakarta da para bayılcaksın. Ek olarak fazla disktense git 1 tb yerine 2 tb al tek slota...
  10. Cheazy

Vakit gelecek bunun piyasası ne, kaça satcam diye düşüneceksin. Sisteme verdiğin paranın yanına paran kalmayacak. Yaşadığım için söylüyorum hepsini. Biraz daha minimize bir sistem topla bak dalgana. 1737498868 Usb her anakartta var zaten ne anlatmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Benim fosil h81 de...
  11. Cheazy

Tamam bende diyom. Ooo çok iyi dememe gerek yok iyi. Venim 3 kuruşa 5 köfte yapmaya çalıştığım sistemden bile max veirm alıyoeum. Sen 2 güm önce çıkmış güncel parçalarla içinden geçersin ama bana aşırılık geliyor. Kuzen 3 bine klavye 2 ye mouse falan aldı ve kullanmıyor bile adam gibi. Saçma...
  12. Cheazy

Ben 2022 de ilk bilgisayarım olan I5 4460 R5 230 gigabyte h81 anakarttan (büyük ihtimalle hiçbirinin adını bilmezsin daha) bir sistem aldım. Ala sata üstüne koya koya 16 ramli 1 tb hdd li 120 sad li 1060 lı bir sistem topladım. Bana para lazımdı kardeşimin de borcu vardı. Tüm bunlara ek sistem...
  13. Cheazy

Ya oluyor güzel kardeşim oluyor işte benim sistem örnek. Bu adam Allaha emanet kabloşamış zaten. Gelince bak gör. Vallahi billahi fps e gram etkisi yok ama ben estetik takıntılı otistik bir adamım. Bunun yüzünden anakartı satmayı bile düşünüyorum. Bir gelsin bak gör bakalım nasılmış
  14. Cheazy

10K Bütçeyle İkinci El Oyun Bilgisayarı Önerileri

10.000 TL YE Sıfır Zoko Chiko White sıfır 1 tb kingston m2 ssd sıfır 16 gb 3200 mhz goodram ram 2. El 500w cooler master psu 2. El R5 5600 aldım. 2. El Sonra 6ya 6600xt taktım. Valo 400-500 fps alıyom ama 144 sabitledim zaten monitör 144 hz. Bunun dışında yuksrda attığım sistemi topla...
  15. Cheazy

Gözle görmeden anlamak zor. Gelince anlarsın hocam iyi forumlar.
  16. Cheazy

Ya zaten performansa bir farkı yok ama bilmiyorum. Gelince anlarsın. Bende ya nolcak falan diyordum şimdi büyük olsa daha tatlı olurmış diyor bi insan sonuç olarak para veriyon hemde büyük parak. Bir daha değiştirme şansın olscak mı beğenmediğin zaman? Kim bilir ne zaman? 1737496550 Çünkü...
  17. Cheazy

Ya kanka şöyle söyleyeyim. 190 adamın yanına 150 kız cücük gibi kalır. 190 adamın yanına 175-179 kız yaane olur. Sizinkide o hesap. 1737496415 Alakası yok onla. Anakart küçük kasa büyük.
  18. Cheazy

Hepsi matx git kendşn topla tek tek. 1737496345 Fazladan 4k verilir mi sence bir anakart için? Anakartın kendisi 4 zaten. 🥴
  19. Cheazy

Kasayla anakartın oranına bak. Olması gerek altta attığım. Kasayı matx alıyorsan abakartı da matx al. Kasayı atx alıyorsan anakartıda atx al.
Top Bottom