Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 375
bu fiyata 3060 sistem bulursun14 bin tl alinir mi bu sistem ikinci el
bu fiyata 3060 sistem bulursun14 bin tl alinir mi bu sistem ikinci el
Rx serisi amd'nin ekran kartı serisi yeniside var eskiside. Rx6600xt 2021 de falan çıktı.uzak bana kral gidip kendim test etmezsemrahat etmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rx serisi eski degilmi oyle biliyom
Rx serisi amd'nin ekran kartı serisi yeniside var eskiside. Rx6600xt 2021 de falan çıktı.
Monitör problemsizse ve işlemci upgrade edeceksen pazarlık yapıp alabilirsin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu nasil
ayni kalacak zaten max 4 5 ay kullanip saticam fiyati iyi miMonitör problemsizse ve işlemci upgrade edeceksen pazarlık yapıp alabilirsin.
İyiayni kalacak zaten max 4 5 ay kullanip saticam fiyati iyi mi
performansi nasil olur peki fps testlerine baktimda pek goremedim acikcasi cs2 ve fortnite 170 180 fps gorur mu
performansi nasil olur peki fps testlerine baktimda pek goremedim acikcasi cs2 ve fortnite 170 180 fps gorur mu
go bu knk 2 degilAynı bileşenler
Tamam 2 de de zaten dediğin fpslere geliyor işte, söylediğin iki oyunda cpu tabanlı olduğu için işlemci ne kadar iyi o kadar performans artışı demek. 2700x ten beklentine bağlı bi durum.go bu knk 2 degil
fiyati 13 e dusurdum hangi testleri yapayimTamam 2 de de zaten dediğin fpslere geliyor işte, söylediğin iki oyunda cpu tabanlı olduğu için işlemci ne kadar iyi o kadar performans artışı demek. 2700x ten beklentine bağlı bi durum.
15 üstü verilmez14 bin tl alinir mi bu sistem ikinci el
5-6 ya sataar yine14 bin çok buna ekran kartı 6600xt falan 3060 falan olsa tamam da
15 üstü verilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5-6 ya sataar yine