anladim hocam da geçti artik ya vaktim yok bugun test yapmak icin sence sorun olur mu direkt alsamFurmark 2'de ''Benchmark''a değil ''RUN'' kısmına basacaksın ilk girişte.
Bence güvenilir ve yakındaysa baştan sona test etmekte fayda var, aklına yatıyorsa alabilirsin kart modeline göre sıcak çalışıyor sadece ileride satarken bir tık sıkıntı yaşarsın onun haricinde sorun olmaz.anladim hocam da geçti artik ya vaktim yok bugun test yapmak icin sence sorun olur mu direkt alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide islemciye termal macun lazimmis onuda soyledi oda etkiler degilmi ekran kartinin sicakligini
Hayır etkilemez dostum.bide islemciye termal macun lazimmis onuda soyledi oda etkiler degilmi ekran kartinin sicakligini
sagol hocam tekrar bi test isteyip sana atayim sonuclari ben anlqmiyorum pekBence güvenilir ve yakındaysa baştan sona test etmekte fayda var, aklına yatıyorsa alabilirsin kart modeline göre sıcak çalışıyor sadece ileride satarken bir tık sıkıntı yaşarsın onun haricinde sorun olmaz.
Hayır etkilemez dostum.
İkisinin de dereceleri ve bakım zamanları ayrı ve kendine has.
10 dk yaptim sonux bu cikti dediBence güvenilir ve yakındaysa baştan sona test etmekte fayda var, aklına yatıyorsa alabilirsin kart modeline göre sıcak çalışıyor sadece ileride satarken bir tık sıkıntı yaşarsın onun haricinde sorun olmaz.
Hayır etkilemez dostum.
İkisinin de dereceleri ve bakım zamanları ayrı ve kendine has.
Kart bakım istiyor, fan sesi sorun olmaz dersen alınabilir ileride bakım yapar devam edersin.10 dk yaptim sonux bu cikti dedi
aliyim mi yani biraz daha dusurupKart bakım istiyor, fan sesi sorun olmaz dersen alınabilir ileride bakım yapar devam edersin.
Fakat ben olsam biraz daha pazarlık yapardım bakım masrafı olduğunu belirtip.
Alternatif yoksa alınır fiyat iyi.aliyim mi yani biraz daha dusurup
tamamdir tesekkurler peki bu bakım falan ne kadar masrafi olurAlternatif yoksa alınır fiyat iyi.
kendin yaparsan malzeme 700-800 tutar yıllarca kullanırsın.tamamdir tesekkurler peki bu bakım falan ne kadar masrafi olur
tamam hocam tesekkurlerkendin yaparsan malzeme 700-800 tutar yıllarca kullanırsın.
Yaptırırsan 1k civarı isterler muhtemelen araştırmak lazım.