Bu ikinci el sistem nasil full set rx6750xt

Furmark 2'de ''Benchmark''a değil ''RUN'' kısmına basacaksın ilk girişte.

Furmark 2'de ''Benchmark''a değil ''RUN'' kısmına basacaksın ilk girişte.
anladim hocam da geçti artik ya vaktim yok bugun test yapmak icin sence sorun olur mu direkt alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide islemciye termal macun lazimmis onuda soyledi oda etkiler degilmi ekran kartinin sicakligini

anladim hocam da geçti artik ya vaktim yok bugun test yapmak icin sence sorun olur mu direkt alsam

bide islemciye termal macun lazimmis onuda soyledi oda etkiler degilmi ekran kartinin sicakligini
Bence güvenilir ve yakındaysa baştan sona test etmekte fayda var, aklına yatıyorsa alabilirsin kart modeline göre sıcak çalışıyor sadece ileride satarken bir tık sıkıntı yaşarsın onun haricinde sorun olmaz.

Hayır etkilemez dostum.
İkisinin de dereceleri ve bakım zamanları ayrı ve kendine has.

Bence güvenilir ve yakındaysa baştan sona test etmekte fayda var, aklına yatıyorsa alabilirsin kart modeline göre sıcak çalışıyor sadece ileride satarken bir tık sıkıntı yaşarsın onun haricinde sorun olmaz.

Hayır etkilemez dostum.
sagol hocam tekrar bi test isteyip sana atayim sonuclari ben anlqmiyorum pek

Hayır etkilemez dostum.
10 dk yaptim sonux bu cikti dedi

Ekler

• IMG_7029.webp
    IMG_7029.webp
    210.7 KB · Hit: 11
10 dk yaptim sonux bu cikti dedi
Kart bakım istiyor, fan sesi sorun olmaz dersen alınabilir ileride bakım yapar devam edersin.
Fakat ben olsam biraz daha pazarlık yapardım bakım masrafı olduğunu belirtip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri