- Konu Sahibi Konu Sahibi
laov yalan borcum mu var alkwfjalwkfgalwkgfjYav sat reis gerçekse
laov yalan borcum mu var alkwfjalwkfgalwkgfjYav sat reis gerçekse
Sat sat sat bekleme canım kardeşim.laov yalan borcum mu var alkwfjalwkfgalwkgfj
Alıntıyı görüntüleabim sizsiniz dostlar bu arada awklfgajkwlşgkawj
PAĞEWFGĞPAWOGĞPAWEĞFAKAWLŞFKALŞFG AMA BEN KAŞINIYORUM ABİ SATIP SÜREKLİ YENİSİNİ ALIYORUM 40A GÜZEL BİRŞEYLER TOPLAR MIYIZSat sat sat bekleme canım kardeşim.
40'a 9060xt'li güzel bir sistem düşer diye düşünüyorum. O konuyla piyasayı güncel takip eden birinin ilgilenmesi daha mantıklı olur.PAĞEWFGĞPAWOGĞPAWEĞFAKAWLŞFKALŞFG AMA BEN KAŞINIYORUM ABİ SATIP SÜREKLİ YENİSİNİ ALIYORUM 40A GÜZEL BİRŞEYLER TOPLAR MIYIZ
40 a kralını toplarsın kardeşim ama bu iş uçuşturucu gibidir. Sattıkça yenisini alırsın, paran oldukça korsun. Daha fazlasını istersin, insaoğlu doymazPAĞEWFGĞPAWOGĞPAWEĞFAKAWLŞFKALŞFG AMA BEN KAŞINIYORUM ABİ SATIP SÜREKLİ YENİSİNİ ALIYORUM 40A GÜZEL BİRŞEYLER TOPLAR MIYIZ
laov yalan borcum mu var alkwfjalwkfgalwkgfj
Alıntıyı görüntüleabim sizsiniz dostlar bu arada awklfgajkwlşgkawj
BİLGİSAYARI SATIYORUM DEDİM EVDE SAVAŞ ÇIKTI ANNEM BEN SENİN KARGOLARINLAMI UĞRAŞICAM SATMA DİYE BAGIRMAYA BASLADI40 a kralını toplarsın kardeşim ama bu iş uçuşturucu gibidir. Sattıkça yenisini alırsın, paran oldukça korsun. Daha fazlasını istersin, insaoğlu doymaz
iki ekrana 10kya okeyimEkranlarını ayrı satmak ister misin![]()
ama sadece kasa olur o bunda koltuğa kadar ar40'a 9060xt'li güzel bir sistem düşer diye düşünüyorum. O konuyla piyasayı güncel takip eden birinin ilgilenmesi daha mantıklı olur.
Yanlış yazmışım gpu demek istemiştim monitörlerim variki ekrana 10kya okeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama sadece kasa olur o bunda koltuğa kadar ar
Güzelce sakin sakin anlat korkutucu bir şey değil bu. Razı olur illaki evlenmiyorsun sonuçta.BİLGİSAYARI SATIYORUM DEDİM EVDE SAVAŞ ÇIKTI ANNEM BEN SENİN KARGOLARINLAMI UĞRAŞICAM SATMA DİYE BAGIRMAYA BASLADI
Yani bazı şeylerden feragat etmen gerekiyor mantıken. İstersen 5060'lı bir sistem alırsın yanına monitörleri de koltuğu da rahatlıkla alırsın. Tabii ne kadar mantıklı olur bilemem.ama sadece kasa olur o bunda koltuğa kadar ar
hocam benim sistemi sıfır direkttt sıfır olarak toplasak bugünki maliyeti nedir ortalama her şey dahilGüzelce sakin sakin anlat korkutucu bir şey değil bu. Razı olur illaki evlenmiyorsun sonuçta.
Yani bazı şeylerden feragat etmen gerekiyor mantıken. İstersen 5060'lı bir sistem alırsın yanına monitörleri de koltuğu da rahatlıkla alırsın. Tabii ne kadar mantıklı olur bilemem.