Arama sonuçları: *

1. Clyde

CS2 DE 1024x768 ayarda 400fps üzeri verecek sistem

Sıfır alacaksanız 4060Ti R7 7800X3D, 2.el alırsanız 3070, 3070Ti alabilirsiniz. Bir de şu FPS'e takılmayın "ne yapacaksın sen o fpsi" diye saçma sapan sorular komik oluyor. 300 ve 400 FPS arası bile fark ettiriyor alıştıktan sonra.
  2. Clyde

Topladığım DDR5 sistem iyi midir ?

Yurt dışından geliyor. 1717680195 https://amzn.eu/d/by4lDk0
  3. Clyde

Hepsiburada'da 7300TL'ye satıyorlar. Başka siteden almanız gerekiyor.
  4. Clyde

Seçtiğin Ram Intel destekli Ram. Alacağın ürüne dikkat et AMD EXPO sertifikası yok. Trident Z5 Neo RGB modelini alman gerekiyor.
  5. Clyde

DDR5 sistem topladım nasıl?

DDR5 deyince benim akıl otomatik AM5 tarafına gidiyor. Eğer şart değilse DDR4 toplamak daha mantıklı olabilir. i3 12100F ile kombinlenebilir.
  6. Clyde

Çözüldü✓ Sistem Parça Önerileri

60K bütçede çok güzel 4070Ti 7700X hatta 7800X3D sistemler bulunabilir. İntel kısmında da 13600K'lı sistem bulunabilir.
  7. Clyde

Toplama sistem nasıl?

High Power 750W bunu önerebilirim güzel kaliteli PSU'dur CPU kablosunun biraz kısa olduğu söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam kasanıza göre sıkıntı çıkarabilir onun dışında High Power PCIE 5.0 var bunun incelemelerine bakmam gerek daha yeni bir PSU ama sorunu var mı bilmiyorum.
  8. Clyde

Toplama sistem nasıl?

Power için Tam Modüler şart mı?
  9. Clyde

Toplama sistem nasıl?

MSI Power önermem 4 kere powerı yanan arkadaşım var. Aynı ramleri kendi kasamda 2x şekilde kullanıyorum acayip bir O.C performansı var. 7500F ile 3080 ikilisi yerine 7700 daha güzel olabilir ama bütçeyi zorlama imkanınız nedir bilmem ama.
  10. Clyde

Bu donanımlarla bilgisayar toplasam sorun yaşar mıyım?

Sormayı unuttum kusura bakmayın herhangi bir site var mı belirli aklınızda? Şuradan alırım buradan almam dediğiniz ona göre bakayım.
  11. Clyde

Anakart önerisi değil de direkt başka bir hazır kasa bakmak daha sağlıklı olur. İşim var biraz işim bittiğinde sitelere ufaktan bakarım. Bütçeniz nedir?
  12. Clyde

Uzun süredir kasa bakmıyorum yalan olmasın fiyatlar nasıl tam bilmiyorum ama şöyle anlık indirimlerden daha iyi bir kasa bulabilirsin gibi bence. Sorun yaşatmaz ama anakart giriş seviyesi olduğu için ileride işlemci yükseltmek istediğin zaman anakart değişmen gerekir.
  13. Clyde

Amazondan aldigim parcalar hakkinda bilgi

Ürünlerde bir arıza olduğu zaman garantiniz olmayacak. Amazon Almanya genel olarak iade olarak alıyor ürünleri. Benim tercihim Türkiye garantili ürünlere bakmanız. Ramler için bence o ramleri almayın. Biraz daha üst fiyatlarda Gskill Trident Z5 Neo RGB mevcut. Tam olarak ramlerin kodunu...
  14. Clyde

Amazondan aldigim parcalar hakkinda bilgi

Alacağınız ürünler Amazon Almanya'dan geliyor. Kasıtlı olarak mı seçtiniz yoksa fark etmediniz mi?
  15. Clyde

Seçim Öncesi hazır sistem alınmalı mı?

PC değil su bulursanız dahi düşünmeyin alın :kekw:
  16. Clyde

Bu Sistem kaç TL'ye satılır

240Hz monitör için 3.5k az değil mi bana mı yoksa bana mı öyle geliyor?
  17. Clyde

42K'ya Pc topladım sistem nasıl???

MSI Power önermiyorum. Hele ki MAG 650 750 hayatta. 3 kere alınıp 3 kere yanan powerlarını gördüm. Ramler 1x16 ileri zamanlarda bir tane daha 16 eklemeni öneririm çift kanal performans artışı yapıyor tek kanalda istediğin değerleri göremeyebilirsin. İşlemciyi ne ile soğutacaksın stok soğutucu...
  18. Clyde

Sizce Aldığım Sistem Nasıl?

Genel A serisi hep ısınan bir set. Üreticiler 105 115 dereceye kadar normal diyorlar. Çok takılmamak lazım alıp da patlayan yanan görmedim ben.
  19. Clyde

Elbette tüm parçaları taktığın bir kart ne kadar iyiyse o kadar performans verir. Anakart işlemcinin ısı değerlerine kadar etkiliyor. Verdiği Voltaj değerleri güç değerleri hem performansı hem ısıyı etkiliyor. Ha kötü değil elbette güzel anakart R5 7500F için yeter de artar bile. İleriye dönük...
  20. Clyde

Gerek güç açısından gerek performans açısından. AM5 çok yeni bir platform hala tam oturmadı. Anakartlara sürekli güncelleme geliyor hatalar gideriliyor. B650M Mortar yakışırdı bu sisteme ya da B650 Pro-S.
Top Bottom