gayet güzel seçim. Aynı remlerden vardı sonrasında suan yine aynısının rgb si var.Alıntıyı görüntülevade farksiz 6 taksit kampanyasindan yararlanmak istiyorum.Ilk defa pc toplayacagim bu 3 urun birbiri ile uyumlu mu? acaba birde 500 gb ssd onerebilirmisiniz fp olarak.Simdiden tesekkurler
4000 bine kadar ssd bakiyorumgayet güzel seçim. Aynı remlerden vardı sonrasında suan yine aynısının rgb si var.
ssd de bütçen ne amazondan bakarız
Kingston KC3000 1TB öneririm o bütçe de alınabilecek en iyisi.Kasitli secmedim fiyat olarak en dusuk hangisi ise onu sectim.bunun benim icin handikapi varmi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 bine kadar ssd bakiyorum
yurtışı ürünleri 8 15 gün arası gelir ortalamaKasitli secmedim fiyat olarak en dusuk hangisi ise onu sectim.bunun benim icin handikapi varmi acaba
Ürünlerde bir arıza olduğu zaman garantiniz olmayacak. Amazon Almanya genel olarak iade olarak alıyor ürünleri. Benim tercihim Türkiye garantili ürünlere bakmanız. Ramler için bence o ramleri almayın. Biraz daha üst fiyatlarda Gskill Trident Z5 Neo RGB mevcut. Tam olarak ramlerin kodunu göremediğimden Intel XMP destekli mi AMD EXPO destekli mi çıkaramadım.Kasitli secmedim fiyat olarak en dusuk hangisi ise onu sectim.bunun benim icin handikapi varmi acaba