Arama sonuçları: *

1. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

O fiyat farkı sadece rgb içinmiymiş 🤦🏻 neyse olsun. Parçaları ayırttım gidip teslim alıcam inş
  2. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Siparişi verdim. Ekran kartı stok kalmadığı için gamingpro versiyonunu aldım
  3. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Prime x670 şuan seçtiğimiz msı dan 700TL daha ucuz hangisini alıyım
  4. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

X670 csm fiyatını tekrar düşürmüşler.
  5. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Fiyat uçuyor be reis 70k oluyor yine
  6. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Kararlaştırdık mı reis son kararı verip emin olalım. Bir de evde topraklama yok o markanın o kasasının psu sıkıntı çıkarmaz değil mi?
  7. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Sıvı soğutucu aynı kalıyor değil mi yeterli olur o soğutucu. Bi de Ssd konusunda Lexar nasıl ssd bi tık kötü gibi geldi yükseltmeli miyim
  8. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

B650 gaming plus var onu diyorsun sanırım reis
  9. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Söylediğiniz anakartı şuan bulamıyorum zam mı yaptılar kaldırdılar mı ne oldu anlamadım reis Şimdi buldum +8200TL diyor o anakarta. - fiyat olurken şimdi +8200 oluyor ben anlamıyorum..
  10. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Bakalım reis yarın kesinleşir
  11. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Belki bide indirim ayarlatırsam güzel olur. Lexar 6400mhz seçtim rgb CL değeri diğer markara göre biraz az sadece
  12. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Evimde topraklama yok ve 80+ gold akım korumalı sağlam psu ya ihtiyacım var bu önemli bir mevzu benim için
  13. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Oyun ve ileriye dönük uzun yıllar gitmesi açısından. Yeni çıkacak oyunlarda vs sıkıntı yaşamadan oynamak istiyorum 1714507946 Reis bende takıntı var palit miş biostar mış vs bunları ben almam. Gamegaraj da çalışan tanıdıklarım var önermiyorlar biostar markalarını vs
  14. D

65k Bu Sistem Alınır Mı?

Çok fazla anlamıyorum parçaların uyumluluğuyla alakalı. Sisteme bir göz atıp değiştirebiliceğim parçaları önerirseniz sevinirim. En geç haftaya mağazadan teslim gidio alıcam şehir değiştiricem o yüzden biraz acil. Anakart biraz düşük kaldı gibi anakart yükseltince 70k oluyor sistem.
  15. D

4070 Ekran Kartlı Sistem Toplar Mısınız?

Değilim ama gidip alıcam. Bu sistemi kendimiz toplasak 61k tutuyor. Bazı parçaları marka olarak değiştirip fiyatı biraz düşürmek mümkün ama yine bu fiyata yakın bir fiyata düşer anca
  16. D

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-wisp-intel-core-i5-14400f-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-asus-geforce-dual-white-oc-12gb-rtx4070-oyun-bilgisayari-p-43201
  17. D

Sinerji de güzel bir sistem buldum ama 1 2 parçayı istediğim parçayla değiştirmeye izin vermiyor maalesef
Top Bottom