Arama sonuçları: *

1. D

ARC A 750 SİSTEM ÖNERİSİ

Elimde şuan arc a 750 var öneriye ihtiyacım var nasıl bir sistem dizebilirim.
  2. D

Ryzen 5 1600 + RX 580 sistemin değeri nedir?

10 k da iyimiş hayatta o para etmez
  3. D

5500 tl çapında en iyi monitörlü pc nasıl toplayabilirim

Parça parçamı toplamayımı tercih edersin yoksa hazır sistemmi ?
  4. D

Bu sistem alınır mı???????

aga hiç yanaşma bile baya çöp bi sistem
  5. D

Sizce beklemelimiyim ?

itopyada aynı monitör 100 lira daha ucuz ama genel olarak birlikte bakarsak çoğu siteden ucuza toplanıyo
  6. D

Sizce beklemelimiyim ?

Yarın bitiyo kupon süresi 1605958531 keşke 1 hafta daha sürse ama ne yazık ki yarın son
  7. D

Sizce beklemelimiyim ?

Bu gördüğünüz sistemi gamegarajdan topladım ve 200 lira indirim kuponunu kullanınca fiyatı 5.623 liraya kadarda düşüyo. Sizce black friday de felan daha çok düşermi yoksa almalımıyım şimdiden.
  8. D

Sizce nasıl sistem ?

Biliyorsunuz itopyada indirimler başladı ve gözüme bu sistem çarptı uygun gibi geldi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
  9. D

R3 3100 ve GTX 1660S sistem nasıl?

Teşekkür ederim öyle yapıcam 1604418922 ne yazık ki dolar 8.40 euro desen 10 çok normal bu zamlar
  10. D

farkettim önerenler var çünkü oyun için topluyorum sistemi
  11. D

10 lira fark oluyo aralarında baktım
  12. D

hazır almamın nedeni taksit olayına giricem elimde nakit para yok yoksa tek tek evet belki daha ucuza gelebilir haklı olabilirsin.
  13. D

2 ekran kartı arasında 60 lira var eğer değicekse verebilirim sizin dediğiniz gibi dışardan bakıyım ozaman 480 gb önerileriniz varsa alabilirim
  14. D

o öneriyi yapan başka arkadaşlarda oldu da bir daha sipariş verip uğraşmak istemiyorum açıkcası ssd ile ve önerdiğiniz ekran kartının ne farkı var peki ?
  15. D

1.bu sistemi GameGaraj'dan topladım daha önce alışveriş yapan var mı varsa bir sıkıntı oluyor mu? 2.bu fiyata uygun mudur sizce ve SSD değişmeli mi? Eğer değişecekse attığım fotodan hangisi olabilir teşekkürler.
  16. D

Sizce bu fiyata uygunmudur

1.Bu sistemi game garajdan topladım daha önce alışveriş yapan varmı varsa bi sıkıntı oluyormu? 2.Bu fiyata uygunmudur sizce ve ssd değişmelimi eğer değişecekse attığım fotodan hangisi olabilir teşekkürler.
  17. D

5500-6000 TL hazır sistem önerisi

maksimum 6000 TL yi geçmicek önerileriniz varsa açığım teşekkürler şimdiden.
  18. D

Sizce bu fiyata değermi

sağol bakıcam önerin varsa başka alabilirim
  19. D

Sizce bu fiyata değermi

Bekle derken düşmesinimi bekliyim eğer onu kastediyosan fiyatı artmış bugün
Top Bottom