Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Bilgisayar parçalarından anlayanlar yardım edebilir mi?

Evet oldukça yeterli olacaktır 650W böyle bir sisteme. İşlemci soğutucu için kasanıza sığar mı bilmem ancak 2000TL'ye bu ömürlük bir işlemci soğutucu olacaktır. İleride upgrade ettiğiniz yüksek watt çekebilen güçlü işlemcileri de çok rahat soğutabilir. Thermalright Peerless Assassin 120 Ancak...
  2. Dontaçhi

Bilgisayar parçalarından anlayanlar yardım edebilir mi?

PSU olarak attığınız NZXT modeli oldukça güzel ve iş görür bir PSU, İlle de beyaz tabanlı sistem yapacağım aslında kablolar dahil her şey beyaz olsun diyorsanız MSI MAG A650BNL modelini de tercih edebilirsiniz. Gene 80+ Bronze sertifikalı ayrıca Aktif PFC'ye sahip. NZXT ile hemen hemen aynı...
  3. Dontaçhi

30 BİN TL DDR5 GAMİNG TAVSİYE

Ek olarak bütçeyi daha da kısmak isteyen arkadaşlar Kasa ve PSU kısmında Enermax Maxpro III EMP700W 700 W Gameline ARMOR 5X FRGB İkilisini tercih edebilirler. Şuanda Gameline armor 5x FRGB fanlı model 1.494TL, PSU ise 1.669TL Toplamda 3.163TL'ye geliyor XPG Kasa ile aralarında neredeyse...
  4. Dontaçhi

Sistem upgrade tavsiyeleri

tavsiyem 2000 küsür verip ramleri 16*2 yapıp ortalama 1000 küsüre elinizdeki ramleri hızlıdan çıkarıp ramleri 1000 küsür TL gibi bir fiyata upgrade etmeniz. Ardından yoksa bir işlemci soğutucu alıp işlemciyi upgrade edebilirsiniz.
  5. Dontaçhi

Bilgisayar Yükseltme Tavsiyeleri

Anakartını 7. nesil üstünü desteklemeyecektir. 12. nesilin soketi anakartınızla uyumsuz Ramleriniz DDR4'müş bu iyi bi haber. Anakart ve işlemci değiştirip kullanabilirsiniz. Önerim sıfır olarak 3000 altına B550 chipsetli bir anakart bulabiliyorsunuz. Asrock ve Biostar var. 2700TL'ye Asrock...
  6. Dontaçhi

Bilgisayar Yükseltme Tavsiyeleri

Ekran kartı şimdilik kalsın. Elindeki işlemci ram ve anakartı satıp elindeki parayla AM5 veya AM4 parçalar al bütçene bağlı olarak. Upgrade'e açık olur böylelikle. İşlemcini zaten ryzen 5 5600 tarzı bir işlemciye geçirince FPS'in artacaktır. 1060 şuanlık idare eder önce sistemin temelini upgrade...
  7. Dontaçhi

9 bin TL'ye bundan daha iyisi toplanır mi

3600 ile 5500 aynı performansta olması lazım ancak 5500 güncellik bakımından daha güncel bir işlemci eğer 2. el fiyatları aynı seviyedeyse tercih edilebilir. 500W dahi yeterli olur böyle bir sisteme eğer bütçede açık yaratmak istiyorsan güç kaynağını 500W bir model seçebilirsin. Yada anakartı...
  8. Dontaçhi

I5 12400f e gt 730 ekran kartı?

Ekran kartı gerçekten önemsizse takabilirsiniz pek bi problem olmaz. Muhtemelen oyun falan oynamayacak gibi duruyor sisteme bakınca.
  9. Dontaçhi

Valorantta kaç fps alırım

Videonun 2 sene öncesine ait olduğunu hesaba katarak bu süre zarfında FPS düşüren güncellemeler vs. gelmiş olabilir bir tık daha aşağısını baz alabilirsiniz aşağı yukarı..
  10. Dontaçhi

Çözüldü✓ Anakart önerisi ddr4

İşlemciyi zaten almış. Benim önerim güzel bir B550 anakart alıp o güç kaynağını bir an önce yenilemeniz. Çok güven veren bir güç kaynağı değil.
  11. Dontaçhi

inventus güvenilir midir?

İnventus güvenilirdir evet. Bir dönem Unlost'un da sponsoruydu hala işbirliği içerisindeler mi bilmiyorum.
  12. Dontaçhi

15k ya toplama pc önerisi

Geçen başka bir konuda bir arkadaşa önermiştim bu tarz bişey alabilirsiniz toplama olarak Sizin bütçeniz daha fazla işlemciyi 5600 veya ekran kartını 6600XT yapabilirsiniz illa Nvidia istiyorsanız gene aynı bütçelere 2060Superler mevcut ya da anakartı da sıfır alabilirsiniz.. kendinize uygun...
  13. Dontaçhi

Yeni pc aldim masa onerisi lazim

Marangoza gidip bir fiyat almayı unutmayın. 128 e 68 lik bir masa yaptırdım geçen sene tanıdık bir marangoza sağolsun öğrenciyim diye çokta ucuza yaptı bu güne kadar kullandığım masalar yanında halt yemiş bina devrilse üstüne sapasağlam kalır ömürlük bir masam oldu..
  14. Dontaçhi

5 3600- 2060 süper 2.el

10K'yı biraz daha geçerek kendiniz parçaları alıp toplamanızı öneririm. Birazını sıfır birazını ikinci elden çok daha iyisini yapabilirsiniz bence. SIFIR R5 5500 - 2.750TL İkinci elden bi RX 6600 alırsanız güzel ikili olurlar 5000TL'ye veya biraz daha uygununa bulunur diye düşünüyorum...
  15. Dontaçhi

Çözüldü✓ AMD FX 8320 İŞLEMCE İŞ YAPARMI

Eve soba lazımsa iş yapar. Eğer oyun moyun oynayacaksanız kaçın
  16. Dontaçhi

Max 18.000 TL bütçem var hangi hazır sistemi alabilirim

https://www.gaming.gen.tr/urun/325927/blade-6600-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  17. Dontaçhi

secimden sonraki fiyatlar

Kim kazanırsa kazansın dolar daha da artacak benim kanaatimce.
  18. Dontaçhi

2. El ekran kartı alacağım ancak yardıma ihtiyacım var.

Sıcaklığın kaç olacağı modelinden modeline değişir. 6500xt az ısınan bir modeldir ben msi mech modelini kullandım 1080p 8x msaa da 20 dakikanın sonunda 55 derece gördüm. Fakat çoğu kart için bu sıcaklık imkansıza yakındır. Genel anlamda kart 1080p 8x msaa 10-15 dakikalık testte 85 derece...
  19. Dontaçhi

Çözüldü✓ 13000 TL Bütçeye Bu PC alinir mı?

Kazık bunun yanında kürdan kalır.
  20. Dontaçhi

Çözüldü✓ Bu PC ne kadar eder ?

Bence 1150TL'ye pazarlıklı fiyat olarak koyun talebe göre fiyatı indirip artırırsınız.
Geri