Yeni pc aldim masa onerisi lazim

Marangoza gidip bir fiyat almayı unutmayın. 128 e 68 lik bir masa yaptırdım geçen sene tanıdık bir marangoza sağolsun öğrenciyim diye çokta ucuza yaptı bu güne kadar kullandığım masalar yanında halt yemiş bina devrilse üstüne sapasağlam kalır ömürlük bir masam oldu..

BU mi
Marangoza gidip bir fiyat almayı unutmayın. 128 e 68 lik bir masa yaptırdım geçen sene tanıdık bir marangoza sağolsun öğrenciyim diye çokta ucuza yaptı bu güne kadar kullandığım masalar yanında halt yemiş bina devrilse üstüne sapasağlam kalır ömürlük bir masam oldu..
Marangoz yakin cevremde yok onlarinda evime kadar getireceklerini pek sanmiyorum

Bu mu hocam
aynen bendeki farklı rengi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BU mi

Marangoz yakin cevremde yok onlarinda evime kadar getireceklerini pek sanmiyorum
marangozdan o dediğmi bu fiyata alamazsın

yapıştır hepsiburadaya bak orada da resmi satıcı bazen indirim yapiyop ben800 e mi ne almıştım

aynen bendeki farklı rengi

marangozdan o dediğmi bu fiyata alamazsın

yapıştır hepsiburadaya bak orada da resmi satıcı bazen indirim yapiyop ben800 e mi ne almıştım
Sallanmiyorsa sikinti yok

Gaming masalar kalitesiz oluyor zangır zangır sallanır sırf ışıklı mışıklı diye düşünme bile

Koçtaşa bakabilirsin bu arada dün bir göz attım güzel uygun şeyler vardı oralarda kampanyalar falan da oluyor 9 taksit peşin fiyatına falan koçtaşa bakmanı öneririm oradan hawk sandalye aldım ben de kendime masa arayışı içindeyim bakınıyorum tkasit kampanyası ve çok çeşitliliği var bakın bulursun kendine uygun bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,769
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri