secimden sonraki fiyatlar

kk gelirse ilk bir iki ay dolarda biraz düşüş olacaktır ancak yıl sonuna doğru doların 25 tl olmasından kurtuluş yok maalesef. bunun küresel ekonomiyle şunla bunla hiç de alakası yok. kriz her yerde var tarzı a haber bahanelerini bir kenara bırakın, türk ekonomisi mahvolmuş bir halde, bugün bunu belki gerektiği kadar hissetmiyoruz (ki şu an durumun kötü olduğunu düşünen varsa durum düşündüğünüzden çok daha kötü bilin istedim) ancak ilerleyen süreçte bu yüksek enflansyon yüksek kur düşük faiz saçmalığının acısını çok daha şiddetli hissedeceğiz. şu an için yatırım almak ve faiz yükseltmek kalıcı bir çözüm değil maalesef, o tren kaçalı çok oldu. ben yakın gelecekte bir develüasyon bekliyorum yoksa bu kısır döngüden çıkmak pek mümkün görünmüyor

dolar 30 40 diyenler piyasadan zerre anlamıyor kardeşim bunları görüp kendini üzmene gerek yok. ekonomi güvendir kişiye bakmaz ideolojiye bakar. erdoğan gidince türkiyeye güven artacak doğal olarak. yatırım tavsiyesi muhabbetinden dolayı değer vermek doğru değil fakat mantık çerçevesinde hareket edecektir kur. sıcak para akışı, güvenin getirdiği veya götürdüğü olumlu olumsuz etkenler bunu belirleyecek.
tesekkur ederim en tatmin edici cevap bu oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kk gelirse ilk bir iki ay dolarda biraz düşüş olacaktır ancak yıl sonuna doğru doların 25 TL olmasından kurtuluş yok maalesef. bunun küresel ekonomiyle şunla bunla hiç de alakası yok. kriz her yerde var tarzı a haber bahanelerini bir kenara bırakın, türk ekonomisi mahvolmuş bir halde, bugün bunu belki gerektiği kadar hissetmiyoruz (ki şu an durumun kötü olduğunu düşünen varsa durum düşündüğünüzden çok daha kötü bilin istedim) ancak ilerleyen süreçte bu yüksek enflansyon yüksek kur düşük faiz saçmalığının acısını çok daha şiddetli hissedeceğiz. şu an için yatırım almak ve faiz yükseltmek kalıcı bir çözüm değil maalesef, o tren kaçalı çok oldu. ben yakın gelecekte bir develüasyon bekliyorum yoksa bu kısır döngüden çıkmak pek mümkün görünmüyor
ekonomi pek anladigim bir konu degil, neden iyi yone dogru gitsek de bu durumdan kurtulmak mumkun gorunmuyor

Adamın ne yapacağına bağlı ki reisin içerde çok adamı olduğundan ilk yıl çok sıkıntı çıkabilir benim düşüncem
Cevabınızın altına çıkan reklam çok manidar olmuş

Ekler

• Screenshot_2023-04-14-19-18-50-07_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-04-14-19-18-50-07_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    501.9 KB · Hit: 54
  • Hahaha
Reaksiyonlar: rave
Kim kazanırsa kazansın dolar daha da artacak benim kanaatimce.

kk gelirse ilk bir iki ay dolarda biraz düşüş olacaktır ancak yıl sonuna doğru doların 25 TL olmasından kurtuluş yok maalesef. bunun küresel ekonomiyle şunla bunla hiç de alakası yok. kriz her yerde var tarzı a haber bahanelerini bir kenara bırakın, türk ekonomisi mahvolmuş bir halde, bugün bunu belki gerektiği kadar hissetmiyoruz (ki şu an durumun kötü olduğunu düşünen varsa durum düşündüğünüzden çok daha kötü bilin istedim) ancak ilerleyen süreçte bu yüksek enflansyon yüksek kur düşük faiz saçmalığının acısını çok daha şiddetli hissedeceğiz. şu an için yatırım almak ve faiz yükseltmek kalıcı bir çözüm değil maalesef, o tren kaçalı çok oldu. ben yakın gelecekte bir develüasyon bekliyorum yoksa bu kısır döngüden çıkmak pek mümkün görünmüyor
Piyasa rasyonel bir şey. Duygusuz bir şey. Yıl sonu 25 olayı felan tamamen mevcut hükümetin ekonomi politikalarına bağlı. Kk geldiğinde merkez bankası doğru politikaları uygular, hükümet merkez bankasına müdahele etmez, faizler kademe kademe arttırılırsa dolar devamlı düşüşe geçecektir.

doların durumu 25 diyen kaynağı alabilir miyim? dediklerinin çoğu yanlış bilgiler çünkü kaynağını merak ettim.

Çoğu yanlış bilgiymis guldurme beni ya araştırıp okuduğun yok sadece yanlis bilgi diyorsun😂 sen araştırıp okumuyorsun diye ben mi sana kanıtlamak zorundayım hey allahimya 😂bilip bilmeden anca çoğu yanlış bilgi 😂hangisi yanlis bilgi tek tek acikla kanit belge sun hadi 😂

Çoğu yanlış bilgiymis guldurme beni ya araştırıp okuduğun yok sadece yanlis bilgi diyorsun😂 sen araştırıp okumuyorsun diye ben mi sana kanıtlamak zorundayım hey allahimya 😂bilip bilmeden anca çoğu yanlış bilgi 😂hangisi yanlis bilgi tek tek acikla kanit belge sun hadi 😂
puhahahaha tahminler güncel ekonomik gidişata göre belirlenir ayrıca ben sana bankaların beklentisini at demedim gitmiş hsbcnin tahminini atıyor :D daha yıl sonu kur neye göre belirlenir onu bilmiyor birde yorum yapıyor :D bu arada uzun zamandır bu kadar kötü bir türkçe görmemiştim.

araştırıp okuyormuş orada patladım. Allahım niye bilmiyorum demekten utanan bir toplumu bize verdin ki :( bilmiyorum demek çok büyük erdemdir aslında. adam ekonominin e sini bilmiyor googledan ekonomi öğrenmiş haber atıyor. yazık cidden bize...

HSBC 2021 yıl sonu dolar tahmini 7.10 31 aralık 2021 kur:13.33
kaynaklar:

HSBC dolar 30 olacak yeğenim. ytd.

Son düzenleme:
puhahahaha tahminler güncel ekonomik gidişata göre belirlenir ayrıca ben sana bankaların beklentisini at demedim gitmiş hsbcnin tahminini atıyor :D daha yıl sonu kur neye göre belirlenir onu bilmiyor birde yorum yapıyor :D bu arada uzun zamandır bu kadar kötü bir türkçe görmemiştim.

araştırıp okuyormuş orada patladım. Allahım niye bilmiyorum demekten utanan bir toplumu bize verdin ki :( bilmiyorum demek çok büyük erdemdir aslında. adam ekonominin e sini bilmiyor googledan ekonomi öğrenmiş haber atıyor. yazık cidden bize...

HSBC 2021 yıl sonu dolar tahmini 7.10 31 aralık 2021 kur:13.33
kaynaklar:

HSBC dolar 30 olacak yeğenim. ytd.
Sen gülmeye devam et sana tek kaynak mahfi eğilmez ve ozgur demirtasin yazdıkları okumani tavsiye ederim. Sana attigim sadece bankalarin gorusleriyle alakali degil bana kaynak at dedin mi attim. Sonuc kaynak ortada. Sonra birde bana bankaların tahminleri at demedim diyo 😂 Yaş kac senin bilader. Kimle muhatap oluyorsam daha ne istediğini bile bilmiyor. Daha bir sürü kaynak var ama suan bunlari tekrar arayıp arastirip sana link atmakla ugrasacak vaktim yok. Bana google dan ekonomi öğrenen diyen bana ekonomi bilmis gibi google dan mi haberler atıyor buda ayrı trajikomik 🤣Sonucta attigim banka öngörüsü senin benim gibi kisilerce belirlenmiyor hesap kitap üzerine alaninda uzman kişilerce veriler üzerinden belirleniyor. Ve muhalefette gelse uzun bir süre kurun buralarda olacağı mecburiyeti dile getiriliyor ki ekonomik istikrar ve şirketlerin bankaların batmamasi icin bu sekilde olması gerekiyor. Ayrica burada sana Türkçe yazi düzenine uyarak saatlerce metin duzenlemesi yapacak degilim. Dilekçe yazmıyorum degilmi t9 la yazıyoruz burda kendi acıklarini ortmek icin insan baska konulara dem vurur seninki de o misal yani. Ekonomi bildiğini iddia eden yok zaten bu iddiayi suan sen kendin attın buraya kendin atip kendin oynuyorsun ben yukarda arastirmalar ve yabancı kaynaklar bile böyle öngöruyor dedim. Kisaca kendim biliyormus gibi konuşmadım once yazilanlari okumayı öğren sonra kimin Türkce öğrenmesi gerektiği iyi idrak et😉

Suudi Arabistan motorini dolar ile satmaya devam ettikçe dolar gücünü kaybetmez, öncelikle bunu bilin. Rahmetli erbakanin dediği gibi, biz İslam nato birliği kurmamız Lazım. Ortak para, vizesiz gidiş geliş vs.

Geri